Apunta-t'hi

Vesprades i matins a Vialdea en família

Vesprades i matins a Vialdea en família
Vesprades i matins a Vialdea en família

Vine el cap de setmana amb els teus fills i filles i amics a Vialdea, la ciutat a escala dels més xicotets, amb protocol Covid-19. Hi ha la possibilitat de tancar grups bambolla. Places limitades.Activitats molt variades amb monitors especialitzats: passeig en tren elèctric, circuit de cotxes elèctrics, circuit de motos caminadores, taller d’estació de bombers, circuit de plasmacar i projecció en miniautobús.

La Colla
24 de setembre 2020 - 13:37

⚠️ Mira ací les mesures de seguretat que apliquem contra la Covid-19.

Mira ací les mesures de seguretat que apliquem contra la Covid-19.ací

DESCRIPCIÓ:

Vine el cap de setmana amb els teus fills i filles i amics a Vialdea, la ciutat a escala dels més xicotets, amb protocol Covid-19. Hi ha la possibilitat de tancar grups bambolla. Places limitades.

Activitats molt variades amb monitors especialitzats: passeig en tren elèctric, circuit de cotxes elèctrics, circuit de motos caminadores, taller d’estació de bombers, circuit de plasmacar i projecció en miniautobús.

CATEGORIA:

Oci / Educació

EDAT:

De 2 a 7 anys

ACTIVITAT ADAPTADA:

QUAN:

Caps de setmana i festius

LLOC:

VIALDEA, al costat del centre comercial El Osito (l'Eliana)

TELÈFON:

96 064 57 57

WEB:

www.proyectoadai.com

CORREU ELECTRÒNIC:

info@vialdea.com

PREU TARIFA GENERAL :

16,5 € infantil i 5 € adult

PREU XIQUET DE LA COLLA:

15 €

Inclou: entrada, activitats en grup de 10 a 12 xiquets amb monitors i consumició d’un entrepà de pernil dolç i formatge o crema de cacau, snacks, petitsuís i beguda (en este preu, els xiquets que no arriben al grup mínim de 12, es juntaran amb altres xiquets).

PREU D’ADULT acompanyant xiquet de LA COLLA:

4,5€

Inclou: entrada al parc i consumició (entrepà de pernil amb tomata, sobrassada i formatge o truita de creïlla, amb refresc, bossa de papes i terrina de cacauets). Consumicions independents com a prevenció davant la Covid-19 (vegeu el protocol Covid-19).

OBSERVACIONS:

Places molt limitades.

Per a més informació i reserva en línia, visiteu www.proyectoadai.com, telefoneu al 96 0645757 o envieu un correu electrònic info@vialdea.com

També et pot interessar