Apunta-t'hi

VINE AMB LA COLLA. Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó

VINE AMB LA COLLA. Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó
VINE AMB LA COLLA. Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó

A les Coves de Sant Josep naix el riu subterrani navegable més llarg d’Europa on el visitant es retrobarà amb la natura i les sensacions de pau i harmonia que tan sols la terra sap donar-nos.

La Colla
30 de setembre 2019 - 20:11

⚠️ Mira ací les mesures de seguretat que apliquem contra la Covid-19.

Mira ací les mesures de seguretat que apliquem contra la Covid-19.ací

DESCRIPCIÓ: Les Coves de Sant Josep ubicades de la costa, en ple cor del Mediterrani i porta del Parc Natural de la Serra d’Espadà naix el riu subterrani navegable més llarg d’Europa on el visitant es retrobarà amb la natura i les sensacions de pau i harmonia que tan sols la terra sap donar-nos.

És un espai únic i misteriós, on l’aigua ha modelat les roques al llarg de milers d’anys i on la humanitat va trobar refugi i llar en l’època prehistòrica.

Són una aventura en les entranyes de la Terra, una visita de 45 minuts aproximadament on el visitant podrà descobrir l’imponent silenci, el misteri del seu origen i la sensació d’haver fet un viatge a través del temps

CATEGORIA: Natura

EDAT: A partir de 2 anys

ACTIVITAT ADAPTADA:

QUAN:

Les Coves de Sant Josep obrin a partir de l’1 de juliol.Reserva una entrada a través del seu web i consulta totes les mesures deprevenció i de seguretat.

De novembre a febrer: de 10:00h a 14:00h

De març a octubre: de 10:00h a 13:30 i de 15:30 a 18:00h

ON: Paratge de Sant Josep s/n. La Vall d’Uixó

TELÈFON: 964690576

WEB: www.covesdesantjosep.es

CORREU ELECTRÒNIC: info@covesdesantjosep.es

PREU PER A LA COLLA: 4,5 €

PREU: 5 € tarifa infantil

PREU ADULT: 8,5 € si acompanya un membre de La Colla

10 € tarifa adult

OBSERVACIONS: Cal reserva prèvia per correu electrònic: info@covesdesantjosep.es i indicar que eres membre de La Colla per a poder aplicar el descompte. No oblides presentar el carnet de La Colla en la taquilla de les Coves de Sant Josep per a beneficiar-te de l’oferta. Hauràs d’anar acompanyat d’un adult, qui haurà d’adquirir entrada tarifa d’adult que també tindrà preu especial. Esta oferta no és acumulable a altres

També et pot interessar