Apunta-t'hi

ViuNatura

Multiaventura (caiac guiat, pont tibetà, tirolina i ràpel), barranquisme, espeleologia, navegació en caiac i progressió de via ferrada a la Roca del Molí. Descobriràs els meravellosos paratges del parc natural de la serra d'Espadà, la singular orografia que el riu Millars ha esculpit a la comarca de l'Alt Millars, les valls i els barrancs de l'Alcalatén o el gran patrimoni històric i natural del Maestrat.

VIUNATURA
07 de juliol 2023 - 13:17

CATEGORIA: Esport i natura

EDAT: A partir de sis anys

ACTIVITAT ADAPTADA: No

QUAN: Barranquisme: Tot l'any de 9:30 h a 13:30 h. Lloguer de caiac: Dissabtes i diumenges de juliol i agost (amb reserva). Via ferrada de la Roca del Molí: Tot l'any de 10:00 h a 13:00 h. Circuit multiaventura: Tot l'any de 10:00 h a 14:00 h.

ON: Totes les activitats es fan a l'embassament de l'Alcora, excepte el barranquisme, que és a Figueroles.

TELÈFON: 618 13 17 18

WEBhttp://viunatura.com/

CORREU ELECTRÒNIC: info@viunatura.com

PREU PER A LA COLLA i els seus familiars: 15% de descompte sobre el preu general en les activitats de multiaventura, via ferrada i barranquisme aquàtic. I 20% de descompte en el lloguer de caiac. 

PREU GENERAL: 50 € les activitats i 15 € el lloguer de caiacs.

OBSERVACIONS: Cal fer reserva prèvia per a un mínim de quatre persones. Es pot reservar per telèfon o correu electrònic. S'inclou el material necessari per a les activitats, excepte el lloguer de caiac. Cal portar roba còmoda o de bany, sabatilles o escarpins i roba de recanvi. Per a l'activitat de barranquisme és imprescindible saber nadar.

* LLOGUER DE CAIAC: Abans de l'activitat es fa una introducció a la navegació en caiac en què s'explica les pautes bàsiques que cal seguir. Els menors de sis anys han de navegar amb un caiac doble acompanyats d'un adult. Als caiacs dobles poden anar dos adults i un xiquet o xiqueta menor de sis anys, en aquest cas, el xiquet o xiqueta no pagaria l'activitat. 

També et pot interessar

stats