Apunta-t'hi

Acomiada l'any amb La Colla!

Celebrem les campanades infantils a Mislata

CAMPANADES MISLATA 2022
28 de desembre 2022 - 14:32

El 31 de desembre diem adeu al 2022 amb una gran festa on fins i tot comptarem els tocs de campana de les 12 h del migdia.

El comboi començarà a les 10 hores a la plaça de la Constitució de Mislata, on La Colla en Ruta ha preparat els tradicionals jocs i tallers perquè menuts i menudes estiguen ben contents mentre disfruten de l'últim matí de l'any. I com que perquè la celebració siga completa, no pot faltar la música, La Banda de les Feretes i Dani Miquel amb els Ma me mi mo Músics han preparat un espectacle que farà ballar menuts, menudes i grans. Si us sabeu les cançons i les coreografies, aneu escalfant perquè no podreu parar de moure l'esquelet.

A les 12 h, arriben les campanades infantils i el moment en què La Colla acomiada el 2022 i dona la benvinguda al 2023! La Colla us facilitarà fruita i llepolies per a prendre amb cada campanada. Només restarà que estigueu atents al rellotge i aneu amb compte! No patiu, que Laia i Pau us ajudaran a no enganyar-vos i sobretot no ofegar-vos! 

Després ja serà moment de saludar el nou any, que segur bé carregat d'alegria i bons desitjos per a tots i totes, però no serà a fi de les festes per a La Colla!

Des del 26 de desembre, estarem també a Expojove i a Exponadal, on hem preparat un fum de jocs, activitats i sorpreses per a tots i totes els que vingueu. En tots els certàmens hi haurà punt d'inscripció per si aneu amb alguna amistat que encara no és de La Colla. Conteu-li tot el que fem i com ens ho passem, segur que es vol apuntar per a no perdre's res. La Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Nadal de Castelló de la Plana començarà el 2 de gener i allí també estarà La Colla per a encetar el 2023 amb energia i bon humor. No hi falteu, si esteu a prop d'alguna de les ciutats! 

I també estarem en les cavalcades del 5 de gener. La Colla acompanyarà Ses Majestats els Reis d'Orient en l'entrada a València, Castelló de la Plana i Alacant. Podreu veure els vostres personatges favorits, també Laia i Pau, i aconseguir els regals que hem preparat per a tots i totes els que vingueu!

Aprofita les vacances de Nadal i comboia't amb La Colla!

També et pot interessar

stats