Apunta-t'hi

Arriben a La Colla les noves aventures d'Els Bíters

Ja estan disponibles en la web de La Colla les noves històries de Data, Ram, Net i Clic, Els Bíters. 

Arriben a La Colla les noves aventures d\'Els Bíters
La Colla
23 de febrer 2018 - 03:34

 Fins ara, només havíem pogut sentir les seues cançons, però, a partir d'ara, també podrem ser testimoni de les seues increïbles aventures. De moment, en la web d'À Punt ja es poden visionar els dos primers capítols.

Els Bíters són éssers binaris (i gens ordinaris) que habiten en l'interior de totes les tauletes. Els nostres quatre protagonistes, concretament, viuen en la tauleta de Pau i han d'aconseguir que tot funcione correctament i evitar que els malvats Malware i Spam facen de les seues.

Aquest divendres, Data, Ram, Net i Clic han visitat la Heroes Comic Con, on À Punt, mitjà col·laborador, ha presentat la seua programació infantil i juvenil en el magazine Al Ras. Durant el cap de setmana també està prevista una demostració del concurs Rosquilletres a l'escenari principal del recinte i la presentació d'una edició especial de la revista Camacuc, que explica per a què val una radiotelevisió pública i com funcionen els mitjans de comunicació.

Però, a més a més, aquesta setmana La Colla també incopora altres novetats. Xus, Bit i Roc descobreixen per a què serveix un metrònom, Doraemon ajudarà Novita a convertir-se en el millor xèrif del poble, i Detectiu Conan haurà de resoldre un misteriós assassinat en el rodatge d'una pel·lícula. Tot açò i molt més, en La Colla aquesta setmana.

També et pot interessar

stats