Apunta-t'hi

Arriben els monstres que més espanten: ‘El Cau de les Feretes’

Les feretes estan ací per a habitar el web de La Colla i per a envair d'esglais i de rialles el nostres televisors.

Les feretes
La Colla
08 d'octubre 2018 - 12:25

Arriben les criatures que més espanten els xiquets: El Cau de les Feretes, la nova sèrie infantil que amaga sorpreses terrorífiques. Quarantamaula, Dragolina, Butoni, Tombatossals i Bubota són cinc feres que volen fer por i que per a aconseguir-ho, assajaran cada dia nous esglais. Volen triomfar en el món de la música i muntaran un grup per a ser conegudes. Com que són molt atrevides i resoltes, aprenen a fer bunyols, planten xufes, viatgen a Tabarca, somien el foc de Sant Joan, coneixeran el gegant del Romaní, muntaran falles i jugaran a pilota valenciana i faran una filada de moros i cristians.

El Cau de les Feretes és una sèrie on redescobrir jocs, flora, fauna, rondalles i festes valencianes. Sempre amb un to divertit i un tant gamberro, les cinc espantacriatures ideen juntes aventures com ara passar la nit de Halloween, cuinar una paella original, fer samarretes a partir de cucs de seda, fer un betlem viu, aconseguir màgia, empinar el catxirulo, conéixer l’home dels nassos i fins i tot muntar una platja a l’hort.

Les feretes són entremaliades, descarades, trompellots i un poc canalles. Estan ací per a quedar-se amb tots els amics de La Colla, habitaran el web i l’univers d’À Punt Mèdia i envairan de rialles el nostres televisors cada matí del cap de setmana. Entrem en el cau més espantós de La Colla? Amagueu-vos, que venen les feretes!

També et pot interessar

stats