Apunta-t'hi

La Cavalcada de Reis d'Alcoi, esta vesprada en À Punt

Els mags d'Orient estaran esta vesprada a Alcoi
Els mags d'Orient estaran esta vesprada a Alcoi
05 de gener 2023 - 11:44

Enguany, com cada any, La Colla acompanyarà Melcior, Gaspar i Baltasar en les entrades a València, Castelló de la Plana i Alacant. Podreu veure els vostres personatges favorits, també Laia i Pau, i aconseguir els regals que hem preparat per a tots i totes els que vingueu a les cavalcades de les capitals! Però si vos estimeu més quedar-vos a casa a esperar els Reis, podreu veure per À Punt Mèdia, a partir de les 18:30 h la Cavalcada de Reis des d'Alcoi,  que és la cavalcada de Reis més antiga de tot Espanya i, segons nombrosos historiadors, potser del món. Des de l'any 1885, els Reis d’Orient han visitat la capital de l’Alcoià per a portar il·lusió i un bon grapat de regals als més menuts de la casa.

Vesprada d'il·lusió en À Punt
Vesprada d'il·lusió en À Punt

Després d'un temps amb restriccions, l'entrada d'esta vesprada serà la de la tornada a la normalitat total, amb els patges entrant als balcons i la plaça Espanya plena de gom a gom de xicalla.

Podeu seguir en xarxes la cavalcada amb l'etiqueta  #ReisÀPunt, en directe amb Ferran Cano i Reis Joan en la retransmissió. I també, acompanyant tots els xiquets i xiquetes i les seues famílies que venen a veure Ses Majestats d'Orient pels carrers d'Alcoi, estaran els reporters Berta Bàidez, Rosa Porta, Alfons Ferrandis i Pere Conca.

I si voleu conéixer més curiositats de la cavalcada d'Alcoi, ací les trobareu.

També et pot interessar

stats