Apunta-t'hi

Celebra Carnestoltes amb La Colla!

Dissabte, 26 de febrer, a Castalla i el Poble Nou de Benitatxell.

CARNESTOLTES BENITATXELL
18 de febrer 2022 - 13:47

La banda de Les Feretes no es vol perdre els Carnestoltes i ja està assajant per a les dos festes de La Colla, que tindran lloc el matí i la vesprada de dissabte que ve, 26 de febrer, a Castalla (Alcoià) i el Poble Nou de Benitatxell (Marina Alta).

A les 10:30 h, començarà el concert de Quarantamaula, Butoni, Dragolina, Tombatossals i Bubota al parc municipal de Castalla, on grans i menuts podran ballar i cantar els seus èxits d'El Cau de Les Feretes.

I a la vesprada, festa al Poble Nou de Benitatxell de La Colla en Ruta des de les 16:30 h! Primer, cercavila amb la música de la batucada i la bandeta de l'escola de música, des de la plaça del Mercat fins a la plaça de les Pesqueres, on començarà el concert de La Banda de Les Feretes a les 18:30 h.

També hi haurà jocs, tallers, punts de lectura i moltes més sorpreses perquè tothom passe una bona estona de diversió amb els personatges de La Colla.

Nerea Sanfe i Pau no es volen perdre aquesta fantàstica festa i ja tenen preparada la seua disfressa de Carnestoltes. A més a més, el presentador de La Colla d'À Punt també estarà en la del matí a Castalla. Aprofita per a conéixer-lo i no perdes l'oportunitat de fer-te de La Colla, si encara no eres, i animar els teus amics i amigues a apuntar-s'hi.

I sobretot, diverteix-te i disfruta de la música i les festes de La Colla! Perquè ja ho saps, i en Carnestoltes també: La Colla, comboia!!!

També et pot interessar

stats