Apunta-t'hi

Celebra el Dia del Llibre i les Trobades amb La Colla

Cap de setmana ple de festa amb DJ Butoni i Laia i Pau

Fira del Llibre i Trobades Santa Pola 2024
23 d'abril 2024 - 13:05

La Fira del Llibre de València vol convidar tots i totes a llegir i La Colla no s'ho ha perdut. Dissabte, desembarquem a Vivers amb tots els nostres tallers per a pintar, acolorir i ballar! DJ Butoni tampoc es vol perdre esta cita amb la literatura i actuarà a partir de les 12 h. 

Vos en sabeu totes les cançons? Ja podeu posar-les a tota virolla per a aprendre les lletres i celebrar la lectura, que si és en valencià molt millor.  

DJ Butoni ho donarà tot a l'escenari de la 59 Fira del Llibre i reservarà forces per a l'endemà, diumenge, que actuarà a Santa Pola, dins de les Trobades d'Escola Valenciana que se celebren a la Glorieta d'esta població del Baix Vinalopó. 

La festa ací començarà a les 11 h del matí, amb l'actuació de la fereta més gamberra. I fins a les 14 h podreu gaudir de les activitats de La Colla. 

En totes dos festes hi haurà un punt d'inscripció perquè, si encara no eres de La Colla, t'hi apuntes i t'emportes el teu carnet, imprescindible per a gaudir dels nostres avantatges. 

Si ja eres de La Colla, conta-li a les teues amistats com és de divertida perquè s'hi apunten, i aprofita l'ocasió per a emportar-te un regalet. Demana-li'l a les persones que atenguen el punt d'inscripció. Hi ha regals per a tots i totes les que vos comboieu amb La Colla a les Trobades i la Fira del Llibre! 

També et pot interessar

stats