Apunta-t'hi

Col·lecciona les feretes!

Ja pots comprar en línia els peluixos de Dragolina, Quarantamaula, Tombatossals, Butoni i Bubota. Si eres de La Colla, tens un 20% de descompte.

Col·lecciona les feretes!
La Colla
05 de desembre 2019 - 11:00

À Punt posa a la venda la col·lecció dels titelles de peluix d'El Cau de les Feretes. Ja pots comprar en línia els peluixos de Dragolina, Quarantamaula, Tombatossals, Butoni i Bubota clicant en aquest enllaç. A més, si eres de La Colla, tindràs un 20% de descompte. Trobaràs el codi promocional en el butlletí de La Colla que t’enviarem.

Són els primers joguets creats a partir de l’univers d'El Cau de les Feretes, un programa de La Colla d'À Punt que recupera la tradició de les espantacriatures valencianes. Els peluixos són de fabricació valenciana i formen part d'un projecte de foment del joguet en valencià, fet en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

LES FERETES

Amagueu-vos, que venen les feretes! Quarantamaula, Dragolina, Butoni, Tombatossals i Bubota protagonitzen la sèrie El Cau de les Feretes, que forma part de la programació infantil d’À Punt Mèdia. Naixen de l’imaginari popular valencià i són fidels a la seua naturalesa: espantar criatures. Les feretes tenen una banda de música i cada dia assagen un esglai nou, sempre amb un estil distret i un poc gamberro.

Compra-les ací.

QUARANTAMAULA

M’encanta jugar, cantar i ballar. Soc la líder de la banda de les feretes. Soc hàbil, simpàtica i de vegades estic un poc desficiosa. M’agrada espantar criatures i el meu amic és Butoni. M’encisen molt les torrades i l’orxata. Quan m’enfade em convertisc en un caragol.

Compra aquesta fereta ací.

DRAGOLINA

Soc entremaliada, impulsiva i decidida. M'agrada llegir i aprendre coses noves. Toque la guitarra en la banda de les feretes i el meu millor amic és Bubota.

Compra-la ací.

BUBOTA

Em dic Bubota. Soc un fantasma independent i atrevit. Visc al cau des de sempre i no parle com les altres feretes. Toque el teclat en la banda i, quan tinc temps lliure, m’agrada cuinar i jugar.

Compra-la ací.

TOMBATOSSALS

Diuen que soc maldestre, lent i trompellot. Em dic Tombatossals i vaig nàixer a Castelló de la Plana. M’agrada anar a l’hort i em considere bondadós i sensible. Tinc molta força i, de tant en tant, sense mala intenció, faig alguna destrossa. Els meus amics són Quarantamaula, Dragolina i Butoni. Toque el baix en la banda de les feretes.

Compra-la ací.

BUTONI

Em diuen Butoni i soc un dimoniet graciós, més de l’Horta que un arròs amb fesols i naps. M’encisa tindre idees estrambòtiques. Somie ser el més terrible de tots els monstres, però a vegades tinc por. Faig la punyeta a Dragolina. I toque la bateria en la banda de les feretes.

Compra-la ací.

També et pot interessar

stats