Apunta-t'hi

La Colla es comboia amb les Fogueres de Sant Joan

Laia i Pau valoraran les fogueres infantils que es presenten als premis de La Colla

Laia i Pau a la foguera Florida-Portazgo de 2022
Laia i Pau a la foguera Florida-Portazgo de 2022
16 de juny 2023 - 12:00

El dimarts 20 de juny arranquen les Fogueres de Sant Joan d'Alacant i La Colla s'ha comboiat amb la bellesa del foc infantil, que ha preparat una invitació per a tots els xiquets i xiquetes que vulguen gaudir de les festes. La podreu veure el dia de la plantà infantil, el tret d'eixida de la festa per a la xicalla foguerera. 

Aquest dimarts estarà ple de convocatòries per a La Colla. Laia i Pau s'alcen prompte, perquè són part del jurat dels premis de La Colla. Aleshores, han de visitar juntament amb Bea Ponce, redactora de la delegació d'À Punt d'Alacant, les deu fogueres infantils finalistes als premis de La Colla.  

És la segona vegada que es convoquen aquests guardons que valoren els monuments infantils presentats tenint en compte les escenes que facen referència a qualsevol dels continguts i/o presentadors i presentadores de la ràdio i/o televisió d’À Punt, la promoció dels valors i drets de la infantesa incorporats en la Carta de valors d'À Punt Mèdia, l'originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats.

Laia i Pau a la foguera La Florida de 2022
Laia i Pau a la foguera La Florida de 2022

Hi ha tres guardons a repartir valorats en 2.000, 1.000 i 500 euros que es donaran a conéixer la vesprada de dimarts, al mateix temps que la resta de premis oficials de la Federació de Fogueres de Sant Joan. Podreu assabentar-vos també dels resultats a través del web de La Colla.

Premis fogueres 2023
Premis fogueres 2023

La Colla també tindrà l'oportunitat de votar la seua foguera infantil favorita a partir del matí del dia 21 i fins al 23 de juny a les 10:00 hores, a través del web d’À Punt i atorgar el premi del públic, valorat en 1.000 euros. 

Trieu i voteu les fogueres infantils que més vos agraden i comboieu-vos amb La Colla i les Fogueres de Sant Joan! 

També et pot interessar

stats