Apunta-t'hi

La Colla comboia a l'estiu!

Laia i Pau se'n van de vacances i s'emporten a tota La Colla

Laia i Pau a la caravana
23 de juny 2022 - 13:19

S’acaba l’escola i torna a ser temps de jugar, d’anar al poble, de banyar-se a la platja, gaudir dels amics, dels gelats, de gitar-se tard i alçar-se més tard... perquè de nou a l’estiu tornen "Les vacances de La Colla"! 

Laia i Pau passaran l'estiu recorrent en caravana les carreteres de la Comunitat Valenciana. Una oportunitat per a descobrir nous destins, conéixer nous amics i l'excusa perfecta per a poder presentar "Les vacances de La Colla" cada setmana des d'un lloc diferent.

Però tot i les vacances, Laia i Pau continuaran connectats amb la xicalla durant l’estiu. Una missió exigent que els portarà a pujar en canoa, fer busseig, senderisme, visitar escoles d’estiu, campaments, netejar platges, soltar tortugues, fer orxata, menjar gelats... I tot sempre en companyia dels xiquets i les xiquetes de La Colla, els verdaders protagonistes de "Les vacances de La Colla".

 A més dels refrescants reportatges de "La Colla en Remull" i "La Colla Esplai" i de noves edicions de "La Colla Challenge", on les proves d'aigua seran les protagonistes, enguany estrenaran noves seccions com "El repte de La Colla", on Laia i Pau hauran d’atrevir-se a practicar algun esport o activitat d’aventura, i "Els Consells de Les Feretes", amb els quals gaudirem de l’estiu amb seguretat tant a la platja com a la muntanya.

Les peces de "Les vacances de La Colla" continuaran estrenant-se en el web de La Colla i YouTube abans que a la televisió d'À Punt, cada dimarts i dijous. També tindrem el programa setmanal els divendres, que s’emetrà els matins dels dissabtes i diumenges en la televisió d’À Punt.

Disfruteu de l'estiu i continueu connectats amb Laia i Pau i La Colla! Perquè, La Colla també comboia a l'estiu! 

També et pot interessar

stats