Apunta-t'hi

La Colla comboia en Nadal!

Arranquen les festes amb una programació especial i moltes cites durant les vacances

Nadal 2023
20 de desembre 2023 - 14:00

Les festes de Nadal venen carregades de regals per a La Colla que, cada dia, a partir del 23 de desembre, es podrà despertar amb les seues sèries favorites i una pel·lícula familiar a la tele d’À Punt. De dilluns a diumenge, a partir de les 7 del matí, t'esperen ací Milo, Squish i Crocodoc, que estrenen nous capítols. I també Doraemon, Vicky el Viking, Campament LakeBottom, L'Abella Maia, Hero Dad, Gormiti i Voltron.  I el 5 de gener, esperarem l’arribada dels Reis d’Orient amb una programació especial, on podrem veure els millors moments de FesTalent, ballar les cançons de DJ Butoni, estar amb Ses Majestats a la Cavalcada d’Alcoi, i moltes més sorpreses.

La Colla està de vacances de Nadal i necessita marxa! Per això, hem preparat festes i cites per a no parar. El 23 de desembre, acompanyarem el València Basket en el partit contra el Covirán de Granada. Atenció a la pausa entre els quarts, perquè assistireu a la presentació en directe de la nova cançó de DJ Butoni Un bon Nadal amb tu, amb Daniela Llobell, i els ballarins Lucas García i Alisa Starova, finalistes de FesTalent. La Colla en Ruta viatja a Cocentaina (Comtat), amb els habituals jocs per a passar un matí divertit i musical amb l’actuació de La Banda de les Feretes i de Dani Miquel.

També acomiadarem l’any el 31 de desembre amb les tradicionals campanades infantils de La Colla, enguany des de l’Eliana (Camp de Túria) i amb l’animació de Laia i Pau, La Banda de Les Feretes i Tin Robots amb les seues versions de The Beatles.

Obrirem el 2024 amb el Festival Feretes i Cançonetes, que se celebrarà el dia 3 de gener al Palau de la Música de la ciutat de València. Serà una altra oportunitat per a veure sobre l’escenari Dj Butoni i els finalistes de FesTalent. Podeu comprar les entrades per a aquesta esdeveniment ací

Totes aquestes cites també han de deixar temps per a anar a Expojove de València i a ExpoNadal d’Alacant. A tots dos llocs, La Colla ha preparat activitats variades, actuacions i sorpreses per a grans i menuts.

A tots dos llocs, La Colla ha preparat activitats variades, actuacions i sorpreses per a grans i menuts.

El 5 de gener, À Punt emetrà de vesprada un especial amb totes les cançons de Butoni, i retransmetrà la cavalcada de Reis d’Alcoi i un programa amb els millors moments de FesTalent.

També et pot interessar

stats