Apunta-t'hi

La Colla comboia per Reis!

À Punt ha preparat un fum de continguts perquè La Colla s'entretinga durant l'espera de l'arribada de ses majestats els Reis d'Orient

REIS DIBUIX
02 de gener 2023 - 08:00

El 5 de gener és el dia dels més menuts i les més menudes de la casa, que esperen amb il·lusió l'arribada de ses majestats els Reis d'Orient. La Colla acompanyarà Melcior, Gaspar i Baltasar a les entrades a València, Castelló de la Plana i Alacant. Podreu veure els vostres personatges favorits, també Laia i Pau, i aconseguir els regals que hem preparat per a tots i totes els que vingueu a les cavalcades de les capitals!

Però la festa començarà al matí amb la programació especialment dedicada a la xicalla que À Punt ha preparat. 

A les 11:30 h s'estrena Mòpies, una sèrie de quatre capítols amb misteri i aventures que us tindrà asseguts al sofà. A les 17:00 h, arribarà la música de Dani Miquel, que presentarà el seu nou disc anomenat "Volem". Després, a partir de les 18:30 h, podrem seguir l'entrada de Ses Majestats a Alcoi. I a les 22:00 h, estrena del nou concurs Tresor o trasto, amb un especial infantil per a la nit de Reis. 

La Colla Tutorial | Tortell de Reis
La Colla Tutorial | Tortell de Reis

I entre tanta activitat, podeu aprofitar per a preparar un bon tortell: Laia i Pau tenen la recepta perfecta! Què us sembla si el feu amb els pares i en deixeu un trosset a Melcior, Gaspar i Baltasar? Segur que els ajuda a carregar energia durant una nit tan atrafegada. 

Segur que el 6 de gener esteu contentíssims amb els vostres regals. També tindreu vesprada de cinema infantil amb l'estrena de Heidi, i per la nit el premiat anime El xiquet i la bèstia.

Ja veieu que rematem les vacances de Nadal de categoria! Acompanyeu-nos i aprofiteu per a jugar, aprendre i estar amb els que voleu, i sobretot recordeu que... La Colla comboia!

També et pot interessar

stats