Apunta-t'hi

La Colla es comboia amb les Trobades d'Escola Valenciana!

Doble cita el dissabte 1 d'abril, a la Jana i Ontinyent

WhatsApp Image 2023 03 24 at 12.46.00
24 de març 2023 - 12:27

Enguany també ens hem apuntat a les trobades i encetarem la primavera amb dues grans festes al nord i el sud de la Comunitat Valenciana.

A les 10 h del matí, s'inaugurarà la festa de la Jana, al Baix Maestrat, a la plaça major del poble. La Colla en Ruta ha preparat els seus tallers i jocs tradicionals habituals perquè xiquets i xiquetes, i tota la família que els acompanyen, passen una jornada ben divertida. 

Podreu conéixer també Laia i Pau, els presentadors de La Colla d'À Punt, que no es volen perdre aquesta gran cita. 

A les 13 h, començaran els concerts de Dani Miquel i la Banda de les Feretes, que posaran punt final a aquest gran esdeveniment per la llengua valenciana, que enguany homenatja la mestra, escriptora, ecofeminista i activista Carme Miquel. 

Les Trobades d'Escoles en Valencià del 2023 porten el lema "Recuperem el verd amb Carme Miquel” i volen cridar a l’acció en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació i ser un cant a l’esperança.

Cartell oficial de les Trobades de La Jana
Cartell oficial de les Trobades de La Jana

Acabada la festa de la Jana, La Colla en Ruta viatjarà a tota virolla del nord al sud per arribar puntualment a la plaça del Barranquet d'Ontinyent per a celebrar la festa de les Trobades d'Escola Valenciana a la Vall d'Albaida. 

A les 18 h, Laia i Pau inauguraran la celebració i a les 18:30 h començarà l'actuació de la Banda de les Feretes. A les 19:30 h, serà Dani Miquel qui prendrà el relleu i animarà grans i menuts a ballar, cantar i gaudir amb les seues cançons. 

Durant tota la vesprada, podreu jugar amb els nostres jocs i divertir-vos i aprendre en els tallers de La Colla en Ruta. 

Tenim regalets de La Colla d'À Punt per a tots i totes els que us acosteu a aquests dos festivals, i també ací podreu fer-vos de La Colla. 

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i hi podreu accedir fins a completar l'aforament dels espais on es fan

La Jana i Ontinyent seran les dues primeres festes en què participarà La Colla en Ruta aquesta primavera. També estarem a Tavernes de la Valldigna, Sedaví, Albal, la fira del llibre de València i les trobades de Ròtova i Sant Joan d'Alacant. Estigues atent al web i les xarxes de La Colla. T'anirem informant a mesura que s'acosten les dates perquè et comboies amb La Colla! 

També et pot interessar

stats