Apunta-t'hi

La Colla es comboia amb les Trobades d'Escola Valenciana!

Diumenge, 21 d'abril, a Burjassot

TROBADES 2024
12 d'abril 2024 - 12:51

Un any més, La Colla s'apunta a les trobades i aprofita per arrancar el calendari de festes de 2024.

Serà una festa per a passar tot el dia, des de les 10:30 h del matí. A la mateixa hora arrancarà una cercavila que donarà pas a l’inici dels tallers i de les diferents actuacions programades a partir de les 11:00 hores. A les 13:00 h tindrà lloc la dansà popular. També a les 13 h està prevista la visita a l'escultura commemorativa dels 100 d'Estellés en el passeig de Concepció Arenal, que recorda la celebració enguany del centenari del naixement del poeta Vicent Andrés Estellés, nascut a Burjassot.

La Colla a les Trobades de 2023
La Colla a les Trobades de 2023

La Colla en Ruta ha preparat els seus tallers i jocs tradicionals habituals perquè xiquets i xiquetes, i tota la família que els acompanyen, passen un matí ben divertit. També tindreu oportunitat d'apuntar-vos a La Colla qui ho siga encara i emportar-vos el vostre carnet per a presumir de ser membre i aprofitar els avantatges que només tenen els i les que són de La Colla.

 A les 14:00 hores, serà el dinar i la guinda del pastís d'aquest gran esdeveniment de la llengua dels valencians, la posarà el concert de Dj Butoni a les 16 h. 

Jocs de La Colla a les trobades de 2023
Jocs de La Colla a les trobades de 2023

Les Trobades d’Escoles en Valencià són festes per la llengua que es realitzen cada any en diferents municipis i comarques valencianes. 22 pobles seran els que acollen aquestes celebracions que reuneixen professores i professors, xiquetes i xiquets i famílies disposats a gaudir d’un matí festiu i pel valencià.

Escola Valenciana ha decidit dedicar les Trobades 2024 a l’activisme per la llengua, perquè vol alertar que l'ús social de la llengua està en descens, tot i l'augment de coneixement. Per això porten el lema “Fem poble, parlem valencià”, posant el focus en les persones que, amb el seu activisme quotidià i independentment del seu origen i condició, mantenen viva la llengua.

També et pot interessar

stats