Apunta-t'hi

La Colla estrena nova cançó per a tornar a escola i FesTalent, el primer festival digital d'À Punt

La fereta Dj Butoni fa una divertida versió humorística de la cançó ‘Mediterrània’ de La Fúmiga per encetar les classes amb un somriure.

Amb l’inici de curs també comença FesTalent, el primer festival digital de La Colla per a trobar xiquetes i xiquets que vulguen expressar-se dins del món de la música i el ball.

Novetats de La Colla
Novetats de La Colla
08 de setembre 2023 - 13:49

Com cada any, arriba setembre i la fi de les vacances. La Colla acompanya les xiquetes i els xiquets valencians amb nous continguts que faran més alegre encara la tornada al col·le. És moment d’estrenar material escolar, però també una cançó per a començar les classes amb un somriure.

La nova cançó de Dj Butoni fa l’entrada a les escoles molt més divertida. En esta ocasió ha fet una versió humorística de ‘Mediterrània’ de La Fúmiga amb el títol ‘Tornar a escola’.

Després d’un estiu de diversió i de no parar en torreta, a Butoni se li fa costera amunt tornar a classe, i li apareixen les pors habituals que tenen moltes xiquetes i xiquets: Aniré a classe amb els meus amics? El nou mestre serà simpàtic? Serà molt difícil el curs? Per a llevar-li totes estes pors hem comptat amb Àrtur Martínez (La Fúmiga) i Flora Sempere (El Diluvi) que expliquen a Butoni que tornar a escola és una festa i que s’ho passarà fenomenal.

La Colla vol que totes les xiquetes i xiquets vagen a escola amb molta il·lusió per aprendre i compartir el temps amb companyes, companys i mestres. Per això ‘Tornar a escola’ pot ser un himne que anime per megafonia l’entrada a les escoles valencianes.

FesTalent, el primer festival digital de La Colla.

La nova temporada de La Colla ve carregada de sorpreses perquè amb l’inici de curs À Punt també llança FesTalent, el primer festival digital de La Colla. Un nou espai concebut per a trobar talents entre 6 i 14 anys relacionats amb el món de la música. Per a participar, els interessats enviaran un vídeo mostrant les seues habilitats de manera individual o en grup.

Els presentadors d’este nou programa seran dos coneguts professionals de la música valenciana: Esteve Tortosa, d'Auxili, i Marina Bolea, de Maluks.

Presentadors de FesTalent
Presentadors de FesTalent

La dinàmica serà la següent: d’entre totes les candidatures rebudes a FesTalent, cada presentador triarà les 5 que més li agraden per al seu equip (10 en total) i les apadrinaran per tal de presentar-les en el festival digital que se celebrarà a final de temporada davant d'un jurat d'experts del món de la música. Ells seran els encarregats de valorar el treball fet per les xicotetes i xicotets artistes i assignar els premis finals.

Els guanyadors podran participar en la gravació d’un videoclip especial de Nadal amb Dj Butoni i cantar davant de tota la colla en una actuació especial a les festes nadalenques. No t’ho penses més, envia la teua proposta al 📱 636 273 429 i participa en FesTalent!

La Colla X-Press
La Colla X-Press

La Colla ofereix els millors plans pel cap de setmana

A més de totes estes novetats, Pau i Laia continuen en La Colla! Cada setmana repassaran alguns dels vídeos més virals d’internet i proposaran les activitats més atractives del cap de setmana per a fer plans en família.

En esta nova temporada La Colla fa una aposta per arribar a les xiquetes i els xiquets de manera exclusivament digital. Tot el contingut de La Colla es pot trobar ací:

I en les seues xarxes socials:

També et pot interessar

stats