Apunta-t'hi

La Colla i ‘FesTalent’ es comboien amb el Festival de Feretes i Cançonetes

Els finalistes han actuat davant dels assistents al Palau de la Música de València

Feretes i Cançonetes 24
03 de gener 2024 - 15:35

Amb les vacances de La Colla és impossible avorrir-se! Hui la cita era al Palau de la Música de València, amb els finalistes de FesTalent, Dj Butoni i Laia

Des de les 11:00 hores, l'escenari del Festival de Feretes i Cançonetes s'ha omplit amb Dj Butoni, que ha fet parella musical amb Laia, el grup Gigatrín i molts dels finalistes de FesTalent. 

Marina Bolea presenta Festalent al Festival Feretes i Cançonetes
Marina Bolea presenta Festalent al Festival Feretes i Cançonetes

Marina Bolea és cantant de Maluks i una de les coaches del primer concurs de talents de La Colla. Juntament amb Esteve, del grup Auxili, ha presentat La Petite Bande, Manuel Pato i Daniela Llobell, que ha comptat amb la col·laboració de Dj Butoni per a cantar 'Un bon nadal amb tu', la nadala de La Colla. Tots i totes han interpretat les cançons amb què es presentaren a FesTalent i amb les quals es van classificar per a la gran final el mes passat. 

La Petite Bande i Manuel Pato al Festival Feretes i Cançonetes
La Petite Bande i Manuel Pato al Festival Feretes i Cançonetes

I com no, també han pujat a l'escenari del Palau de la Música els guanyadors. El primer ha sigut Llibert Espuny, que ha patit problemes tècnics, però ha pogut complir el seu somni d'actuar davant de La Colla en aquest escenari tan especial, i després hi han pujat tres dels components d'Els Estrellats. Cadascun dels triomfadors de la gala final de FesTalent ha rebut, a més a més, un xec de 600 € per a invertir en formació o en la compra d'instruments musicals. I les sorpreses no acaben ací, esteu atents i atentes a les xarxes! Us anirem informant. 

Llibert Espuny i 'Els Estrellats' amb el seu premi
Llibert Espuny i 'Els Estrellats' amb el seu premi

Després ha arribat el moment de Dj Butoni, que ha gaudit de la companyia de Laia. Han cantat i ballat els èxits de la fereta més gamberra i, com a final apoteòsic, han acabat l’actuació amb la nadala de moda, 'Un bon nadal amb tu', moment en què han convidat Daniela Llobell a pujar a l’escenari per segona volta.

Dj Butoni i Daniela Llobell interpreten 'Un bon nadal amb tu' al Festival Feretes i Cançonetes
Dj Butoni i Daniela Llobell interpreten 'Un bon nadal amb tu' al Festival Feretes i Cançonetes

El punt final l’ha posat el grup Gigatrín amb els seus temes de rock per als més menuts i menudes de la casa. Però el Festival de Feretes i Cançonetes no s'ha acabat. La vesprada continua amb la música de Tin Robots, que versionen The Beatles en valencià, i amb la dels Ramonets.  

No hi ha millor manera d'arrancar l'any que amb alegria i bona música. 

També et pot interessar

stats