Apunta-t'hi

La Colla en Ruta es comboia amb la Gran Fira de Juliol de València!

La festa serà el 15 de juliol al Parc Central i s'emmarca dins de la programació de la "Festa al Parc".

Cartell 15 juliol 2023
07 de juliol 2023 - 13:03

Juliol és un mes de celebració a la ciutat de València i La Colla s'ha comboiat! Perquè amb l'estiu i tota la xicalla de vacances, ha preparat una gran celebració per a tota la família i totalment gratuïta per al dissabte 15 de juliol a València, on hi haurà tallers, ludoteca amb jocs tradicionals, punt d’inscripció a La Colla d’À Punt, regals de marxandatge i actuacions en directe amb La Banda de les Feretes i el màgic Nacho Diago.

Nacho Diago i La Banda de Les Feretes
Nacho Diago i La Banda de Les Feretes

La celebració arrancarà a les 18:45 h, i a partir de les 19:15 h començaran les actuacions. Primer arribarà la màgia de Nacho Diago, que sorprendrà tothom, grans i menuts, amb els seus trucs. Després li toca a La Banda de les Feretes, que cantaran els èxits favorits de La Colla i faran ballar i cantar els assistents. 

Us sabeu ja les últimes cançons de DJ Butoni? Poseu-vos al dia per a cantar-les al peu de la lletra i, com diu l'últim tema que ha estrenat, "posa't elegant amb un outfit que la puga rebentar" i prepareu-vos per a "Una nit festera"! 

Dj Butoni - La nit festera
Dj Butoni - La nit festera

Si encara teniu corda i ganes de festa, podeu allargar fins a la nit. A partir de les 22 h, tornarà la música en directe a l’escenari, amb Joan Miquel Oliver, Maren i Nonai Sound DJ. 

Joan Miquel Oliver, Maren i Nonai Sound Dj
Joan Miquel Oliver, Maren i Nonai Sound Dj

No et perdes aquesta gran celebració de La Colla en Ruta, que promet oferir una gran vesprada-nit de festa, alegria i diversió per a tota la família.

T'esperem! La Colla comboia!! 

També et pot interessar

stats