Apunta-t'hi

La Colla en Ruta desembarca a Catarroja!

La festa serà el 29 de maig al parc de Paluzié i s'enmarca dins del cicle "Diumenges al parc".

Cartell Catarroja 2022
19 de maig 2022 - 11:54

La Colla ha preparat una gran celebració per a tota la família i totalment gratuïta per al diumenge 29 de maig a Catarroja, on hi haurà tallers, ludoteca amb jocs tradicionals, punt d’inscripció a La Colla d’À Punt durant tot el dia, regals de marxandatge i actuacions en directe amb els artistes favorits de La Colla.

La celebració arrancarà a les 10:00 h, amb l’espectacle teatral de Catacric Catacrac i les rondalles d’Enric Valor.

A les 11:20 h arriba la música a l’escenari amb La Banda de les Feretes, que cantaran els èxits favorits de La Colla i faran ballar i cantar els assistents.

Després, a les 12:40 h, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics pujaran a l’escenari. Animaran tot el públic amb les seues cançons que de segur que tot el món taral·leja i fa les coreografies mentre s’ho passen molt bé.

Laia i Pau, els presentadors de La Colla d’À Punt conduiran aquesta gran celebració, que farà una pausa al migdia per a reprendre la diversió a les 16:00 h.

A les 16:30 h torna la música en directe a l’escenari, amb rock i folk modern. Els primers que actuaran seran Ramonets, amb alegria, diversió i energia assegurades per a arrancar la vesprada.

I a les 18:00 h, el grup El Diluvi amb el seu mestissatge mediterrani tancarà les actuacions de La Colla en Ruta en aquesta jornada festiva a Catarroja. 

A més de la música, els assistents podran apuntar-se a La Colla d’À Punt i gaudir de tallers de pintacares, instruments musicals reciclats, malabars, pintar i acolorir, i una ludoteca amb setze jocs tradicionals.

A les 19:30 tancarem aquesta gran celebració de La Colla en Ruta, que promet oferir un gran dia de festa, alegria i diversió per a tota la família.

Dia del Comerç Just a València

Si us quedeu amb ganes de més festa i música, per la vesprada podeu acostar-vos a la plaça de l’Ajuntament de València, on se celebra el Dia Mundial del Comerç Just, amb mercat de venda de productes de comerç just i activitats infantils des de les 10:00 h i fins a les 20:00 h.

A més dels tallers de grafits, batucada, balls urbans i break-dance, La Banda de les Feretes actuarà a les 17:00 h. I seguidament, a les 17:35 h, Dani Miquel pujarà a l’escenari. Tindrem una altra oportunitat de cantar i ballar les cançons que més agraden a La Colla. 

La Colla, en les Trobades d’Escola Valenciana

Aquesta jornada de doble festa, arriba després d’un mes intens amb esdeveniments en La Colla.

Des del 30 d’abril, La Colla en Ruta ha participat en les Trobades d’Escola Valenciana a les localitats d’Almassora, Almenara, la Llosa de Ranes i Agres; i també ha estat en la cloenda de la Fira del Llibre, el passat 8 de maig. 

En aquestes cites per a grans i menuts, els assistents han disfrutat de la nostra ludoteca, els tallers i els concerts de La Banda de les Feretes i Dani Miquel. A més, hem posat a disposició de tot el públic l’oportunitat d’inscriure’s en La Colla i fer-se el carnet en les festes. 

Totes les celebracions han sigut en èxit de públic i acollida perquè, com es diu a La Colla: La Colla, comboia! 

També et pot interessar

stats