Apunta-t'hi

La gira de La Colla!

Arriba el bon oratge i deixem les mascaretes per anar-nos-en de festa amb La Colla.

Calendari gira 2022_2
10 de maig 2022 - 23:59

Volem celebrar la primavera amb una gira de La Colla en Ruta per tota la Comunitat Valenciana. Ens hem proposat divertir els més menuts i menudes de la casa i també ensenyar-los. 

Mamprenguérem a Almassora, on vam acompanyar les Trobades d'Escola Valenciana, on passàrem un dia espectacular jugant, fent tallers, pintant-vos les cares i amb molts regals. A més a més, les amistats que no són de La Colla, van tindre l'oportunitat d'apuntar-s'hi.

Ens ha agradat tant aquesta festa que ens hem apuntat a més trobades: Almenara, la Llosa de Ranes i Agres, durant el mes de maig. En aquestes festes, tindrem les actuacions de la banda de Les Feretes i Dani Miquel. No podeu faltar! 

A banda de les trobades, la gira de La Colla en Ruta, amb els concerts de La banda de Les Feretes i de Dani Miquel, passa per la Fira del Llibre de València, Catarroja, València, la Pobla de Vallbona i Llíria. En totes, podreu conéixer Laia i Pau, els presentadors de La Colla d'À Punt, que no s'han volgut perdre aquestes celebracions. 

Laia i Pau
Laia i Pau

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i podreu accedir-hi fins a completar l'aforament dels espais on es fan. 

Consulteu les dates en la imatge principal de la notícia. Us anirem informant i donant-vos-en més detalls a mesura que s'acoste cada una.  

Apunteu-vos les cites en les vostres agendes i no oblideu que La Colla, comboia! 

També et pot interessar

stats