Apunta-t'hi

La Colla en Ruta viatja a Xàtiva!

La festa serà el dissabte 26 de novembre als Jardins de la Pau

Festa Xàtiva OK
18 de novembre 2022 - 10:20

La Colla ja ho té tot preparat: els tallers de pintar, la ludoteca amb jocs tradicionals, els punts de lectura, els challenges i els regals de marxandatge. Tot perquè el dissabte 26 de novembre grans i menuts s'ho passen d'allò més bé a Xàtiva.

La festa començarà a les 10 h, amb la música de La Banda de les Feretes i Dani Miquel, que actuarà amb la seua banda, els Ma Me Mi Mo músics. Tots cantaran els temes favorits de La Colla i faran moure l'esquelet a tots i totes. 

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes fins a completar l'aforament. Laia i Pau, els presentadors de La Colla d’À Punt, no es volen perdre aquest esdeveniment i allí estaran perquè pugueu conéixer-los i xarrar amb ells. Aprofiteu per a fer-vos una foto i contar-los com us agrada La Colla!

Com en totes les cites de La Colla, hi haurà un punt d’inscripció a La Colla d’À Punt durant tot el dia. Si teniu amiguets, amiguetes, cosins, cosines,... que encara no s'hi han apuntat, comboieu-los amb La Colla!

Xàtiva celebra amb aquesta festa el Dia de la Ciutat Educadora, que serà el proper 30 de novembre. Dissabte, 26 de novembre, els teus personatges favorits i tota la diversió de La Colla t'esperen als Jardins de la Pau. No falteu! 

També et pot interessar

stats