Apunta-t'hi

Comença les vacances amb La Colla en Ruta!

Diumenge, 24 de desembre, passa el matí a Cocentaina.

Cocentaina 2023
22 de desembre 2023 - 11:12

Quin comboi tenim amb les festes de Nadal! Diumenge, Laia i Pau viatgen a Cocentaina per a encapçalar la comitiva de La Colla en Ruta, que ha preparat els habituals jocs i tallers i challenges per a qui s'acoste al Palau Comtal.

A partir de les 10:30 h, hi haurà molt d'entreteniment per a tota la família i bona música de la mà de La Banda de les Feretes i Dani Miquel, que cantaran i ballaran per a celebrar que La Colla ja està de vacances i té molta marxa.

Apunta't en l'agenda aquest esdeveniment i vine a gaudir amb els teus personatges favorits d'un matí especial. A més dels regals per a tots i totes, hi haurà un punt d'inscripció per a qui vulga fer-se de La Colla i emportar-se el carnet allí mateix.

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i podreu accedir-hi fins a completar l'aforament. Si eres de La Colla, no hi faltes; i si no ho eres, no perdes temps i apunta-t'hi!

I si sou aficionats al bàsquet, no podeu faltar al partit de demà, 23 de desembre, a la Fonteta de Sant Lluís de València. En el descans, Dj Butoni presentarà la nova cançó 'Un bon Nadal amb tu', que vol felicitar a la seua manera les festes de Nadal a tota La Colla. Es tracta d'una versió de l'èxit de Mariah Carey, 'All I want for Christmas is you' i l'han fet amb la col·laboració de Daniela Llobell i Tiger Nuts, finalistes de FesTalent. Si encara no l'has escoltat, a què esperes? Fes clic ací i mira el videoclip.

Podreu veure Dj Butoni i Daniela en viu cantant i ballant aquesta nadala tan especial, i també actuaran Lucas i Alissa, la parella de ball més talentosa de La Colla, que també s'han comboiat per a veure el partit entre el València Basket i el Corvirán de Granada.

Videoclip | Lucas i Alisa
Videoclip | Lucas i Alisa

Les vacances de Nadal estan plenes de cites amb La Colla! Estigues atent i atenta a les xarxes i al web, que t'anirem donant els detalls de les pròximes festes perquè vingues al comboi!

També et pot interessar

stats