Apunta-t'hi

El dia 18, doble cita amb La Colla!

Calp i València acolliran dues festes amb la música de La Banda de les Feretes i jocs per a grans i menuts. 

Festes novembre 2023
10 de novembre 2023 - 12:39

Tallers, ludoteca, jocs tradicionals, regals i bona música. Tot està preparat per a disfrutar de dues celebracions que reuniran tota la família de La Colla. 

A Calp, Laia i Pau, de La Colla d'À Punt, us esperen a partir de les 10:30 h al parc de la Creativitat. Amb ells, estaran Dani Miquel i La Banda de Les Feretes, que ballaran i cantaran els seus èxits per animar tothom a gaudir d'aquest matí tan especial. 

Per descomptat, si tens amistats que encara no són de La Colla, tindran l'oportunitat d'inscriure-s'hi i emportar-se el seu carnet. Conta a tots i totes com ens comboiem i anima'ls a fer-se de La Colla! 

A València, la cita és als jardins de Vivers. La Colla no s'ha volgut perdre la festa dels Drets de la Infància i l'Adolescència, que commemora el Dia Mundial de la Infància, el 20 de novembre. 

Aquesta celebració és una fita d'UNICEF per a tractar de conscienciar la societat sobre la importància de crear un futur millor per a tots els xiquets i xiquetes del món.

La festa de València arrancarà a les 10:30 h, amb tallers, activitats i moltes sorpreses, i amb Laia i Pau, que correran per a no faltar a aquesta gran cita a favor dels drets de la infància i l'adolescència. També estarà la música de La Colla, amb Marcel el Marcià i Dj Butoni, que s'han comboiat per a cantar les seues cançons.

Dj Butoni | La Colla Sessions #53
Dj Butoni | La Colla Sessions #53

Com sabeu, la fereta més gamberra del cau paròdia grans èxits musicals, i alguns parlen dels temes que afecten els drets de la xicalla. Per exemple, La Colla Sessions #53, amb un missatge per als 'bullys', que clarament necessiten que algú els pare els peus, i que versiona "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", de Shakira i Bizarrap. 

També sonarà a l'escenari del Dia dels Drets de la Infància i l'Adolescència 'Ací cabem tots', que és un himne per la igualtat i canta a favor de la inclusió parodiant “Tití me preguntó” de Bad Bunny. Amb este ritme, la festa no pararà fins al migdia! 

Dj Butoni - Ací cabem tots
Dj Butoni - Ací cabem tots

L'ONU celebra el Dia Mundial de La Infància en honor a l'aprobació de la Declaració dels Drets del Xiquets, el 20 de novembre de 1959 i a la Convenció sobre els Drets del Xiquet en 1989, el tractat internacional més ratificat de la història. En 1954, l'Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar destinar un dia a fomentar la fraternitat entre els xiquets i les xiquetes del món i promoure el seu benestar amb activitats socials i culturals. 

Depenent del país en què es troben, els xiquets i les xiquetes no tenen les mateixes condicions de vida, ni els drets ni les oportunitats. En aquesta jornada celebrada arreu tot el món s'aprofita per a crear consciència social d'aquesta situació i defensar aquest col·lectiu més vulnerable.

Imatge d'UNICEF pel del Dia Mundial de la Infància de 2023
Imatge d'UNICEF pel del Dia Mundial de la Infància de 2023

Vine amb La Colla als jardins de Vivers el dia 18 i comboia't pels drets de la infància i l'adolescència! Serà un gran dia de festa, alegria i diversió per a tota la família. 

Si et ve millor anar a Calp, també La Colla en Ruta celebrarà aquesta jornada i et portarà tot el comboi de La Colla!

T'esperem! 

També et pot interessar

stats