Apunta-t'hi

Dibuixa el Nadal amb La Colla!

Participa fins al 22 de desembre inclòs.

Dibuixa el Nadal amb La Colla!
09 de desembre 2022 - 13:27

Vols entrades debades per a Expojove a València, Exponadal a Alacant i per als cines Cinesa La Salera a Castelló de la Plana?

La Colla sorteja entrades per a passar-ho genial en aquests esdeveniments durant les vacances! 

Només has de desitjar bon Nadal amb La Colla! Dibuixa la teua targeta de felicitació nadalenca, ompli el formulari que hi ha al final d'aquesta pàgina 👇 i adjunta la teua obra d'art!

Atenció! Tin en compte que només hi pots participar una vegada, així que pensa't bé la felicitació. Pots tematitzar la postal nadalenca amb els Reis d'Orient o el Pare Noel, amb l'arbre de Nadal i la il·luminació típica d'aquestes dates, amb el naixement o simplement dibuixant la teua família reunida i celebrant el Cap d'Any. Tot el que se t'ocórrega segur que queda preciós!

Pots dibuixar amb aquarel·les, retoladors, llapisseres o, si t’estimes més, en format digital. El que més t'agrade. Ara sí, hauràs de fer una foto al disseny per a adjuntar-la al formulari de participació. 

Com a premi extra al teu treball, podràs presumir de targeta, perquè algunes de les postals rebudes seran seleccionades per a desitjar bon Nadal a tots els valencians i valencianes a través de la televisió d'À Punt!

Vinga! Posa't a dibuixar i participa en el sorteig d'aquestes entrades gratuïtes! Fes el teu disseny més personal i divertit! 

Tens fins al 22 de desembre! El 23 farem el sorteig i et comunicarem per correu electrònic si has resultat guanyador o no!

Per Nadal, comboia't amb La Colla! 

S’ha tancat la participació

Encara no eres de La Colla? Apunta't i disfruta de tots els nostres avantatges!

Apunta-t'hi

També et pot interessar

stats