Apunta-t'hi

Dibuixa el Nadal amb La Colla!

Participa fins al diumenge 17 de desembre inclòs.

Dibuixa el Nadal amb La Colla 2023
01 de desembre 2023 - 11:00

Vols entrades debades per a passar-t'ho genial en Nadal? La Colla et convida a Expojove a València, a Exponadal a Alacant i als cines Cinesa La Salera a Castelló de la Plana 🎫!

Només has de desitjar bon Nadal amb La Colla 🎄 i participaràs en el sorteig d'aquestes entrades 🎟️!

Dibuixa la teua targeta de felicitació nadalenca 📝, ompli el formulari que hi ha al final d'aquesta pàgina 👇 i adjunta la teua obra d'art per a optar a un dels regals que sortegem 🎁! Atenció! Tin en compte que només hi pots participar una vegada, així que pensa't bé la felicitació.

Què és el que més t'agrada de les festes que venen? Pots tematitzar la postal nadalenca amb els Reis d'Orient 👑 o el Pare Noel 🎅, amb l'arbre de Nadal i la il·luminació típica d'aquestes dates, amb el naixement o simplement dibuixant la teua família reunida i celebrant el Cap d'Any 🎈. Qualsevol cosa que dibuixes quedarà preciosa 🎀!

I pots utilitzar aquarel·les 🖌️, retoladors, llapisseres 🖍️ o, si ho prefereixes, fer-la en format digital 💻. El que més t'agrade. Ara sí, hauràs de fer una foto 📸 al disseny per a adjuntar-la al formulari de participació.

A més a més, La Colla té una sorpresa per a tota la colla! Com a premi especial al teu treball, podràs presumir de targeta en la tele 👏, perquè algunes de les postals rebudes seran seleccionades per a desitjar bon Nadal a tots els valencians i valencianes a través de la 📺 d'À Punt!

Vinga! Posa't a la faena i no perdes temps 🏃‍♀️🏃‍♂️! Fes el teu disseny més personal i divertit, i a més de felicitar els teus familiars i amistats, pots emportar-te entrades debades per a gaudir de les vacances i les festes nadalenques!

Tens fins al 17 de desembre ⌛! El 18 farem el sorteig i et comunicarem per correu electrònic si has resultat guanyador o no 📧!

A Nadal, comboia't amb La Colla!

S’ha tancat la participació

Encara no eres de La Colla? Apunta't i disfruta de tots els nostres avantatges!

Apunta-t'hi

També et pot interessar

stats