Apunta-t'hi

Dona la benvinguda als Reis d'Orient amb La Colla!

Un any més, acompanyem Ses Majestats en les cavalcades de València, Alacant i Castelló de la Plana.

REIS DIBUIX
REIS DIBUIX
05 de gener 2024 - 12:27

El 5 de gener és el dia més especial per als xiquets i les xiquetes: arriben els Reis, carregats de regals i il·lusió i La Colla els rebrà a les tres capitals de província. 

D'una banda, i per a poder estar amb tots i totes, les Feretes s'han repartit entre Alacant i Castelló de la Plana. A Alacant, les feretes Quarantamaula i Butoni saludaran i entregaran caramels i regals de La Colla. I a Castelló de la Plana ho faran Tombatossals i Dragolina. Totes desfilaran amb els Reis d'Orient acompanyades d'una pantalla on es projectaran els seus videoclips, els de DJ Butoni i també les cançons d'Els Bíters

Les Feretes a la cavalcada de Reis de Castelló de la Plana el 2019
Les Feretes a la cavalcada de Reis de Castelló de la Plana el 2019

D'altra banda, a València, seran els presentadors de La Colla, Laia i Pau, els que recorreran els carrers de la ciutat dalt d'una carrossa il·luminada i amb la música de La Colla. Repartiran pilotes, camisetes i altres sorpreses entre els assistents. Acompanyeu Ses Majestats d'Orient amb ells!

La carrossa d'À Punt a la cavalcada de Reis de 2023
La carrossa d'À Punt a la cavalcada de Reis de 2023

Mentrestant, en la televisió d'À Punt, esperarem l’arribada dels Reis ballant amb els èxits de DJ Butoni. La sessió arrancarà amb la nadala del moment: ''Un bon Nadal amb tu'', on participen Daniela Llobell i el grup de ball Tiger Nuts, finalistes de 'FesTalent'. Després continuarem amb els altres èxits de la fereta més atrevida: La Colla Sessions #53, Motoferetes i Ací cabem tots. I a partir de les 18:30 hores, veurem com arriben els Reis d'Orient a Alcoi, on se celebra la cavalcada més antiga d'Espanya. 

En la nit més màgica de l'any, 'FesTalent' ha preparat un recull dels seus millors moments, amb els videoclips dels deu finalistes, triats entre més de cent xiquets i xiquetes de si a catorze anys. En aquest programa especial, veurem l'evolució que han experimentat durant els tres mesos que ha durat el primer concurs de talent de La Colla, on han sigut assessorats per Esteve Tortosa, del grup Auxili, i Marina Bolea, de Maluks en el procés, des de la preparació i els assajos fins a la gravació dels videoclips.

La nit de Reis cal gitar-se prompte, però per als menys dormidors, À Punt ha preparat dues pel·lícules infantils: 'El meu amic Pony', basada en les novel·les juvenils de Cécile Aubry; i 'El xiquet i la bèstia', un film japonés d'animació premiat com a millor pel·lícula asiàtica, premi a la banda sonora i premi a la millor pel·lícula japonesa en els Premis CineAsia. 

Fotogrames de 'El meu amic Pony' i 'El xiquet i la bèstia'
Fotogrames de 'El meu amic Pony' i 'El xiquet i la bèstia'

No hi ha millor pla per a la vespra del dia més esperat per La Colla! Comboia't i rep els Reis d'Orient amb nosaltres! 

També et pot interessar

stats