Apunta-t'hi

Duc de Gaeta - Pobla de Farnals guanya el premi La Colla a les Falles 2023

La falla infantil es diu "...I Punt!" i també ha guanyat el segon premi de la Secció Especial de les falles infantils.

Falla infantil Duc de Gaeta - Pobla de Farnals
Falla infantil Duc de Gaeta - Pobla de Farnals
16 de març 2023 - 11:05

Laia i Pau amb El Cosí han visitat les deu candidates als premis La Colla a les Falles i la guanyadora ha sigut aquesta falla de l'artista Mario Pérez que està adreçada a visibilitzar de forma divertida i didàctica una gran part de paraules que contenen el mot 'punt'. Així, trobem des del PUNT i seguit, el PUNT de trobada, la PUNTualitat i, no cal dir-ho, a À PUNT, els mitjans de comunicació valencians, representats pels ninots de Laia i Pau, els presentadors del programa La Colla, que s'han emocionat quan s'han vist homenatjats en el monument. 

El jurat ha reconegut la promoció dels valors recollits en la Carta de valors d'À Punt Mèdia, l'originalitat de l'escena i la qualitat de l'execució, així com la referència als mitjans de comunicació audiovisuals. Aquesta comissió s'emportarà el primer premi, dotat amb 2.000 euros, i un estendard que reconeix la fita.

El segon premi, dotat amb 1000 euros i l'estendard commemoratiu, és per a la comissió infantil d'Arxiduc Carles - Músic Gomis. El monument, de Vicente Gomar, està dedicat al circ i a les emocions. Amb la falla "Emotiocircus" arriba al barri del Safranar un espectacle de sentiments, en el que La Colla d'À Punt intervé per a dedicar uns minuts del programa al circ a les emocions dels més menuts.

Falla infantil d'Arxiduc Carles - Músic Gomis
Falla infantil d'Arxiduc Carles - Músic Gomis

El tercer premi, de 500 euros en metàl·lic i l'estendard de record, ha sigut per a la falleta "Famili És" de la comissió Costa Borràs - Agustina d'Aragó i Santander.  L'artista Francisco Tarazona, del taller Pam de Nas ha plantat un monument que visibilitza els diferents tipus de famílies en la societat. Siguen com siguen, totes sustentades en l'amor i l'estima.

Falla infantil Costa Borrás - Agustina d'Aragó i Santander.
Falla infantil Costa Borrás - Agustina d'Aragó i Santander.

Enhorabona a tots i totes i gràcies per participar un any més en els premis de La Colla en les Falles! 

I ara et toca a tu decidir quina és la teua falla menuda favorita! Entra en el web d'À Punt i vota el monument que més t'agrade. Ací trobaràs les 10 falles infantils candidates als premis La Colla a les Falles i que ara opten al premi del públic. Tria la teua, i vota

Tens de temps fins al dia 18 de març, a les 10 h. Després desvelarem quin monument ha obtingut més vots i és el que més us agrada, i per tant el guanyador del premi del públic de La Colla d'À Punt dotat amb 1.000 euros.

Vinga! No perdes més temps i fes clic! La Colla comboia en Falles!

També et pot interessar

stats