Apunta-t'hi

Escriu ja al Pare Noel i als Reis d'Orient!

Descarrega les cartes per a demanar els regals de Nadal amb els teus personatges favorits de La Colla!

Cartes 2022
02 de desembre 2022 - 13:07

Arriba desembre i, com cada any, cal escriure al Pare Noel i als Reis d'Orient perquù cap xiquet o xiqueta es quede sense regal 🎁.

La Colla sempre comboia! I a Nadal tambĂ©. Per aixĂČ, ha preparat unes cartes ben especials per a enviar-los i demanar els regals! En tens una adreçada al Pare Noel 🎅 i una altra als Reis d'Orient 👑.

Aconseguir-les Ă©s fĂ cil: nomĂ©s has de descarregar-les fent clic en les imatges 👇.

La part mĂ©s complicada Ă©s per a La Colla: cal portar-se bĂ©, pensar en els regals que us fan goig i escriure unes cartes encisadores per al Pare Noel o Ses Majestats 📝.

Ells estan delerosos de rebre les vostres cartes i segur que compleixen tots els desitjos. Tira la carta desprĂ©s a la bĂșstia i espera que arribe el dia d'obrir els paquets. Quina il·lusiĂł!!!

Els peluixos de Les Feretes poden ser una de les comandes. Segur que el Pare Noel i Melcior, Gaspar i Baltasar en tenen una favorita i es comboien amb La Colla veient com et diverteixes espantant els teus amics i amigues đŸ‘».

Si us heu portat bĂ© i ja sabeu quĂš voleu demanar per Nadal, afanyeu-vos! Baixeu les vostres cartes i escriviu-los ja! Ells s'alegraran moltĂ­ssim de rebre-les i si en sĂłn de La Colla, millor que millor 💌! PerquĂš La Colla comboia! I en Nadal tambĂ© 🎄!

També et pot interessar

stats