Apunta-t'hi

Escriu ja al Pare Noel i als Reis d'Orient!

Descarrega les cartes per a demanar els regals de Nadal amb els teus personatges favorits de La Colla!

Cartes 2022
02 de desembre 2022 - 13:07

Arriba desembre i, com cada any, cal escriure al Pare Noel i als Reis d'Orient perquè cap xiquet o xiqueta es quede sense regal 🎁.

La Colla sempre comboia! I a Nadal també. Per això, ha preparat unes cartes ben especials per a enviar-los i demanar els regals! En tens una adreçada al Pare Noel 🎅 i una altra als Reis d'Orient 👑.

Aconseguir-les és fàcil: només has de descarregar-les fent clic en les imatges 👇.

La part més complicada és per a La Colla: cal portar-se bé, pensar en els regals que us fan goig i escriure unes cartes encisadores per al Pare Noel o Ses Majestats 📝.

Ells estan delerosos de rebre les vostres cartes i segur que compleixen tots els desitjos. Tira la carta després a la bústia i espera que arribe el dia d'obrir els paquets. Quina il·lusió!!!

Els peluixos de Les Feretes poden ser una de les comandes. Segur que el Pare Noel i Melcior, Gaspar i Baltasar en tenen una favorita i es comboien amb La Colla veient com et diverteixes espantant els teus amics i amigues 👻.

Si us heu portat bé i ja sabeu què voleu demanar per Nadal, afanyeu-vos! Baixeu les vostres cartes i escriviu-los ja! Ells s'alegraran moltíssim de rebre-les i si en són de La Colla, millor que millor 💌! Perquè La Colla comboia! I en Nadal també 🎄!

També et pot interessar

stats