Apunta-t'hi

El festival itinerant La Colla en Ruta d’À Punt s’instal·la al Centre Social Roís de Corella de Gandia el pròxim 23 de març

Les xiquetes i els xiquets podran compartir aquesta gran festa per a tota la família amb els seus personatges favorits. L’accés serà gratuït.

El festival itinerant La Colla en Ruta d’À Punt s’instal·la al Centre Social Roís de Corella de Gandia el pròxim 23 de març

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·la al Centre Cívic Roís de Corella de Gandia el pròxim dissabte 23 de març. La nova edició de La Colla en Ruta comptarà amb un complet programa d’activitats, tallers i concerts als quals es podrà accedir de forma gratuïta. Al voltant de 10.000 persones assistiren a la primera edició de La Colla en Ruta a Castelló.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters o els simpàtics monstres del cau de les Feretes, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. També hi haurà teatre, amb la representació de les rondalles més conegudes d'Enric Valor.

El festival s’iniciarà a les 11:00 h i s’allargarà fins a les 14:30 h.

Un cartell que naix per a complir les expectatives dels menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també podrà gaudir d’un dia festiu.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

la Safor

També et pot interessar

stats