Apunta-t'hi

La foguera de La Florida és la favorita de La Colla!

Els vots a través del web d'À Punt li han atorgat el premi del públic La Colla a les Fogueres. 

Laia i Pau a la foguera La Florida
Laia i Pau a la foguera La Florida
23 de juny 2022 - 10:40

La foguera de La Florida, de l'artista Enric Ginestar, ha guanyat el premi del públic La Colla a les Fogueres. Des del 21 de juny, els usuaris i usuàries del web d'À Punt han votat les set candidates infantils que ja visitaren Laia i Pau amb el jurat només plantar-se, i aquest monument ha sigut el més popular, amb un total de 592 vots. 

Es tracta d'una foguereta amb el lema "Ecolandia", que vol conscienciar els xiquets i les xiquetes, i també els adults, de la importància de reciclar i com aquest costum pot ajudar el medi ambient i el planeta.

La comissió de La Florida amb Laia i Pau
La comissió de La Florida amb Laia i Pau

A més del premi, dotat amb 1.000 euros, aquesta comissió s'emportarà un estendard que reconeix la fita i aquesta vesprada podreu veure-la en un reportatge del programa Bona vesprada.

La Colla comboia en Fogueres i aquest és el quart guardó que atorga després dels tres que s'endugueren les comissions infantils de Florida-Portatge, Sèneca-Autobusos i les Carolines Altes, dotats amb 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament.

El jurat va valorar les fogueres segons feien referència a la ràdio, la televisió, el web o les xarxes socials d'À Punt Mèdia, l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats. També tenia en compte que en el seu missatge es promogueren els drets i valors de la infància, incorporats en la carta de valors d’À Punt Mèdia.

Foguera La Florida
Foguera La Florida

Aquesta foguera infantil de la comissió de La Florida remata així unes festes ben esperades per tots i totes!

Disfruteu del que queda de les Fogueres d'Alacant i comboieu-vos amb La Colla! 

També et pot interessar

stats