Apunta-t'hi

La gaiata infantil 18 Crèmor és la favorita de La Colla!

La comissió ja va quedar segona en els premis del jurat de La Colla i ara fa doblet.

Gaiata infantil número 18 Crèmor
Gaiata infantil número 18 Crèmor
24 de març 2022 - 11:58

La gaiata infantil número 18 de la comissió Crèmor és la millor il·luminada de la Magdalena 2022 segons el jurat popular, que li ha atorgat el 41% dels vots. Des del 22 de març, els usuaris i les usuàries del web d'À Punt han votat les deu candidates infantils que ja va veure en marxa Pau amb el jurat de La Colla en la Desfilada de Gaiates. 

En total ha rebut 1.993 vots, que li atorguen el segon guardó d'enguany per part de La Colla, que ja li va donar el segon premi del jurat a la millor il·luminació de les gaiates infantils. Suma així al palmarés d'aquesta Magdalena un nou estandard commemoratiu que s'afig al que ja té i 1.000 euros més. 

Es tracta d'una gaiata clàssica de fusta, suro i vidre amb il·luminació led als braços i els fanals superiors. Compta amb una làmpada de llàgrimes de cristall al centre i un enllumenat suau que harmonitza el conjunt de la composició i es remata amb l'escut de la ciutat amb llum blanca.

La Colla comboia en la Magdalena i aquest és el quart guardó que atorga després dels altres tres que s'endugueren les gaiates infantils número 17 Tir de Colom, la 18 Crèmor i la 6 Farola-Ravalet, dotats amb 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament.

La gaiata infantil de la comissió número 18 Crèmor remata amb aquest premi una Magdalena ben esperada per tots i totes!

Disfruteu del que queda de festa i comboieu-vos amb La Colla! 

També et pot interessar

stats