Apunta-t'hi

La gaiata infantil número 17 Tir de Colom guanya els premis de La Colla a la millor il·luminació

La número 6 Farola-Ravalet, guanyadora del primer premi de la Magdalena 22, s'emporta el tercer premi de La Colla.

Gaiata infantil número 17 Tir de Colom
Gaiata infantil número 17 Tir de Colom
22 de març 2022 - 10:36

El monument guanyador del primer premi dotat amb 2.000 euros, i un estendard que reconeix la fita és una al·legoria al present i futur de la comissió gaiatera número 17 Tir de Colom, que enguany celebra el 40 aniversari.

Gaiata infantil número 18 Crèmor
Gaiata infantil número 18 Crèmor

El segon premi, de 1.000 euros en metàl·lic i l'estendard de record, ha sigut per a la gaiata número 18 de la comissió Crèmor. Es tracta d'una gaiata clàssica de fusta, suro i vidre amb il·luminació led en els braços i els fanals superiors. Compta amb una làmpada de llàgrimes de cristall en el centre i un enllumenat suau que harmonitza el conjunt de la composició i es remata amb l'escut de la ciutat amb llum blanca.

Gaiata infantil número 6 Farola-Ravalet
Gaiata infantil número 6 Farola-Ravalet

El tercer guardó, amb 500 euros i l'estendard commemoratiu, és per a la comissió gaiatera Farola-Ravalet, la número 6, que fa triplet perquè s'emporta el primer premi de la Magdalena 22, convocat pel Patronat Municipal de Turisme; i el premi al millor llibret de les festes.

La comissió Farola-Ravalet triomfa així en la Magdalena d'enguany amb una gaiata d'estil clàssic en el disseny del centre, que és de pasta de modelar i de guix, amb motius florals i de fruites; i d'un estil més modern en els 8 braços, fets completament de vidre per afavorir la lluminositat del monument i amb dibuixos en forma de vidrieres il·luminades i canvis de llums.

Jurat premis La Colla a la Magdalena 2022
Jurat premis La Colla a la Magdalena 2022

Pau, el presentador de La Colla d'À Punt, l'actriu Carme Juan i la periodista Maria Lahuerta, cap de la delegació d'À Punt a Castelló, van ser el jurat de La Colla encarregat de valorar les 10 candidates durant la tradicional Desfilada de Gaiates, que es va celebrar diumenge a la vesprada després de dos anys sense poder gaudir de la Fira i Festes de la Magdalena a causa de la pandèmia.

Les gaiates són esclats de llum, sense foc ni fum, que commemoren la fundació de la ciutat. Les tres comissions guanyadores rebran els premis en l'acte de lliurament de la Junta de Festes.

Enhorabona a tots i totes i gràcies per participar!

I ara, La Colla continua comboiant les festes de la Magdalena amb més premis! Perquè ara et toca a tu decidir quina és la teua gaiata favorita!

Entra en el web d'À Punt i vota la que més t'agrade. Ací trobaràs les 10 gaiates infantils candidates als premis de La Colla a la Magdalena i que ara opten al premi del públic. Tria la teua, i vota!

Tens de temps fins al dia 24 de març, a les 10 h. Després desvelarem quin monument ha obtingut més vots i és el que més us agrada, i, per tant, el guanyador del premi del públic de La Colla d'À Punt dotat amb 1.000 euros.

Vinga! No perdes més temps i fes clic!

La Colla i À Punt us desitgem una festa plena!

També et pot interessar

stats