Apunta-t'hi

Gayano Lluch guanya el premi La Colla a les Falles

La falla infantil es diu 'Columbus' i també ha guanyat el primer premi de la Secció Especial de les falles infantils 2022.

Falla infantil Gayano Lluch
Falla infantil Gayano Lluch
16 de març 2022 - 10:13

Laia i Pau han visitat les 10 candidates als premis La Colla a les Falles, acompanyats dels altres membres del jurat d'À Punt, i la guanyadora ha sigut aquesta falla dels artistes Sergio Alcañiz i Valiente i Carlos E. Vera i Garay. 

El monument també s'ha endut el primer premi de la Secció Especial i posa el focus en la importància que els avanços tecnològics ajuden a educar en positiu i no siguen una amenaça per a la naturalesa pel consum abusiu de recursos naturals. 

Jurat dels premis La Colla a les Falles a la falla Gayano Lluch
Jurat dels premis La Colla a les Falles a la falla Gayano Lluch

El jurat ha reconegut la promoció dels valors recollits en la Carta de valors d'À Punt Mèdia, l'originalitat de l'escena i la qualitat de l'execució, així com la referència als mitjans de comunicació audiovisuals. La falla conté una escena dedicada a la televisió i la necessitat de què en el futur siga una eina o entreteniment per a educar en valors, amb exemples d'actuacions desitjables.

Aquesta comissió s'emportarà el primer premi, dotat de 2.000 euros, i un estendard que reconeix la fita.

El segon premi, de 1.000 euros en metàl·lic i l'estendard de record, ha sigut per a la falla 'Dietari' de Vicent Gomar per a la comissió d'Arxiduc Carles-Músic Gomis. 

Laia i Pau a la falla infantil d'Arxiduc Carles-Músic Gomis
Laia i Pau a la falla infantil d'Arxiduc Carles-Músic Gomis

I el tercer guardó, amb 500 euros i l'estendard commemoratiu, se l'ha emportat la comissió de la falla Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals amb el monument infantil anomenat 'Sakya, els secrets del Tíbet', de l'artista Fernando Foix. 

Les tres comissions guanyadores rebran els premis en l'acte de lliurament de la Junta Central Fallera.

Enhorabona a tots i totes i gràcies per participar! 

Laia i Pau a la falla infantil Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
Laia i Pau a la falla infantil Duc de Gaeta-Pobla de Farnals

I com que La Colla comboia en falles, ara et toca a tu decidir quina és la teua falleta favorita! 

Entra en el web d'À Punt i vota el monument que més t'agrade. Ací trobaràs les 10 falles infantils candidates als premis La Colla a les Falles i que ara opten al premi del públic. Tria la teua, i vota

Tens de temps fins al dia 18 de març, a les 10 h. Després desvelarem quin monument ha obtingut més vots i és el que més us agrada, i per tant el guanyador del premi del públic de La Colla d'À Punt dotat amb 1.000 euros.

Vinga! No perdes més temps i fes clic

La Colla i À Punt vos desitgem bones Falles!

També et pot interessar

stats