Apunta-t'hi

Aquest diumenge tenim doble cita amb La Colla!

Continua la gira de La Colla per la Comunitat Valenciana i el 8 de maig arriba a València i Almenara (Plana Baixa). 

Cartell gira La Colla en Ruta 2022
03 de maig 2022 - 13:44

Aquest diumenge, 8 de maig, tenim doble cita per a passar-ho genial amb La Colla.

A les 11 h del matí, La Banda de les Feretes i Dani Miquel actuaran a la zona Espai Obert 2 la Fira del Llibre de València. Serà una festa per a repassar els seus èxits i també podreu fer-vos de La Colla, jugar amb els nostres jocs i divertir-vos i aprendre en els tallers. A més a més, tenim regalets de La Colla d'À Punt per a tots i totes els que us acosteu. 

A la vesprada podeu continuar la diversió a Almenara, on els nostres artistes actuaran a partir de les 17 h. El concert de La Banda de les Feretes i Dani Miquel començarà la festa de la vesprada de la jornada de les Trobades d'Escola Valenciana, que es celebraran des de les 10 h del matí a la plaça del Molí de l'Arròs. També ací podreu fer-vos de La Colla.

Recordeu que ens hem apuntat també a les trobades de la Llosa de Ranes el 14 de maig i a la d'Agres el 21, on també tindrem actuacions de les espantacriatures més famoses i Dani Miquel.

A més a més, tenim un fum de cites de La Colla en Ruta per tota la Comunitat Valenciana durant la primavera, amb concerts, jocs, tallers, espai per a apuntar-vos a La Colla i amb la presència de Laia i Pau, els presentadors de La Colla d'À Punt que no s'han volgut perdre aquestes celebracions: el 29 de maig aterrem a Catarroja i València, el 5 de juny a la Pobla de Vallbona i l'11 a Llíria.   

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i podreu accedir-hi fins a completar l'aforament dels espais on es fan. 

Apunteu-vos les cites en les vostres agendes i no oblideu que “La Colla comboia!”. 

També et pot interessar

stats