Apunta-t'hi

Gràcies colla!

Hem crescut amb vora 2600 membres durant les vacances de Nadal

expojove presentadors
13 de gener 2023 - 13:56

Des del 9 de desembre, que va arrancar "Dibuixa el Nadal amb La Colla!", hem comptat amb la vostra bona acollida. Vora 100 de vosaltres ens enviàreu les vostres creacions per a felicitar el Nadal i totes eren precioses. Hi havia pintades amb quarel·les, retoladors, llapisseres i en format digital, amb l'arbre de Nadal i la il·luminació típica, el naixement o simplement la família reunida i celebrant el Cap d'Any. Teniem preparades unes quantes entrades gratis per a Expojove a València, Exponadal a Alacant i per als cines Cinesa La Salera a Castelló de la Plana, que vam sortejar entre els participants i estem segurs que disfrutàreu a muntó en les paradetes que La Colla fa preparar a estes fires. 

Eren tan boniques les vostres postals, que À Punt les ha aprofitades per a felicitar el Nadal des de la televisió! Les heu vistes? 

ExpoNadal i Expojove no han sigut les úniques festes de La Colla estes vacances. També hem anat a la Fira d'Oci Infantil i Juvenil de Nadal de Castelló de la Plana , on vam preparar jocs, actuacions, regals i molt de comboi perquè la xicalla disfrutara durant les seues visites. En tots els certàmens hi havia punt d'inscripció per tal que qualsevol poguera aprofitar per a fer-se de La Colla i està clar que ha sigut bén aprofitat.  

Des del dia 22 de desembre, amb els menuts de la casa de vacances i tot el temps del món per a l'oci, hem ampliat la programació a la televisió amb més hores durant els caps de setmana i els festius. I com ja és tradició, també hem creat un any més unes cartes especials, amb els personatges de La Colla, per al Pare Noel i els Reis d'Orient. Sabem que molts de vosaltres les heu descarregat del web per a demanar els vostres regals.  

/ À

Us donem les gràcies perquè tampoc heu faltat a la celebració de les dates importants, com ara la fi de l'any ni la vesprada del 5 de gener. La Colla us va convocar a la festa de campanades infantils a Mislata, on vam escoltar les 12 campanades del migdia amb Laia i Pau, La Banda de Les Feretes i Dani Miquel i els Ma me mi mo músics, prenguerem 12 fruites o llepolies per cada toc i acomiadàrem el 2022 amb alegria. 

Tampoc us vàreu perdre la benvinguda del Reis d'Orient a València, Castelló i Alacant, on La Colla havia preparat unes boniques carrosses amb un fum de regals per acompanyar Ses Majestats en les cavalcades. Fins i tot, molts de vosaltres pujàreu per a saludar a tots i totes durant les entrades a les ciutats de Melcior, Gaspar i Baltasar. 

Amb este bon gust després de la temporada més animada de La Colla, saludem el 2023 carregats d'alegria i bons desitjos per a tots i totes. Seguirem organitzant festes i acompanyant els xiquets i xiquetes valencians amb continguts divertits, entretinguts i educatius en valencià. La Colla comboia! 

També et pot interessar

stats