Apunta-t'hi

Inés Llavador Castelló, la nova bellesa del foc infantil d'Alacant del 2023, saluda La Colla!

És de la foguera Santa Isabel i aficionada al ball i la pintura

Inés Llavador, bellesa del foc infantil d'Alacant 2023
18 de novembre 2022 - 12:05

Inés estudia primer de l’ESO als Salesians i es va convertir en la màxima representant dels xiquets i les xiquetes alacantins en les Fogueres d'Alacant del 2023 el divendres 11 de novembre, a la plaça de bous d'Alacant.

En aquest acte també es van triar les seues sis dames d'honor, que l’acompanyaran en les festes de Sant Joan el pròxim any. Serà un any especial perquè la Federació de Fogueres estrena nova programació, raó per la qual han sigut elegides quasi sis mesos abans de les dates habituals. 

La gala portava per lema "Tres desitjos" i a l'escenari hi havia un decorat realitzat per l'artista foguerer José Gómez Fonseca. Inés va desfilar amb la resta de candidates, vestides amb la mantellina i el típic vestit de nóvia alacantina, uns dels trets més diferenciadors de les Fogueres.

La seua companya en aquesta aventura i bellesa del foc d'Alacant el 2023 és Belén Mora Rosado. Les dues són aficionades a la cuina i pertanyen a la festa des de ben menudes. 

La proclamació de les dues belleses serà el mes de gener al Teatre Principal d’Alacant, concretament els dies 14 i 15. À Punt estarà allí per a oferir tota l’actualitat al voltant de les Fogueres de Sant Joan d’enguany.

Xiquets i xiquetes, ja estan en marxa les Fogueres d'Alacant del 2023 i La Colla no se les perdrà perquè, com ja sabeu, La Colla comboia en les Fogueres de Sant Joan!

També et pot interessar

stats