Apunta-t'hi

Ja pots escriure al Pare Noel i als Reis d'Orient amb les cartes de La Colla!

Descarrega les cartes per a demanar els regals de Nadal amb els protagonistes de La Colla!

Cartes 2022
05 de desembre 2023 - 14:17

Arriben les festes de Nadal i, com cada any, cal escriure al Pare Noel i als Reis d'Orient per a demanar els regals 🎁.

La Colla sempre comboia! I per Nadal també. Per això, ja és tradició escriure amb els teus personatges favorits a Ses Majestats d'Orient 👑 i al Pare Noel 🎅.

Per això, hem preparat unes cartes ben especials per a enviar-los i demanar els regals! Aconseguir-les és fàcil: només has de descarregar-les fent clic en les imatges següents 👇. En teniu una adreçada al Pare Noel i una altra als Reis d'Orient.

Una vegada teniu les cartes, queda la part més complicada, que és responsabilitat dels xiquets i les xiquetes de La Colla: cal portar-se bé, pensar en els regals que us fan goig i escriure unes cartes encisadores per al Pare Noel o Ses Majestats 📝.

Ells estan delerosos de rebre les vostres cartes i segur que compleixen tots els desitjos. Tira la carta després a la bústia i espera que arribe el dia d'obrir els paquets. Quina il·lusió!!!

Heu pensat a demanar els peluixos de les feretes? Les espantacriuatures poden ser una de les comandes per al Pare Noel i Melcior, Gaspar i Baltasar, que de segur en tenen una favorita i es comboien amb La Colla veient com et diverteixes espantant els teus amics i amigues 👻.

Si us heu portat bé i ja sabeu què voleu demanar per Nadal, afanyeu-vos! Baixeu les vostres cartes i escriviu-los ja! Ells s'alegraran moltíssim de rebre-les i si són de La Colla, els agradaran més encara 💌! Perquè La Colla comboia! I per Nadal també 🎄!

També et pot interessar

stats