Apunta-t'hi

Ja som 5.000 en YouTube!

Les cançons i els contes són els continguts preferits de La Colla

5000 en Youtube
02 de maig 2023 - 14:40

Estem d'enhorabona, colla! Este cap de setmana hem superat els 5.000 subscriptors en el nostre canal de YouTube. Una fita que ens fa molt feliços i que volem compartir amb tots i totes les que ens seguiu cada dia a través del web, la televisió i les xarxes socials. 

A més a més, esta xifra redona d'amics de La Colla en YouTube coincideix amb l'aniversari del canal en la xarxa social: al maig fem quatre anys ací. Per tant, tenim raó doble per a celebrar. 

Canal de La Colla en YouTube
Canal de La Colla en YouTube

Al llarg d'este temps, s'han vist més de 100.000 hores dins del canal i més de 2 milions d'espectadors han passat a veure els 795 vídeos publicats de les diferents seccions del programa de La Colla d'À Punt, les cançons de Turu i els turulecs, Les Feretes i els Bíters, els episodis d'El cau de les feretesHistorietes medievalsL'Univers Expandit d'Els Bíters, i escoltar els contes de Llorenç GiménezCatacric Catacrac

Entre tots estos continguts, l'estrela és la cançó “Jaume I tenia 100 soldats” d'Els Bíters, amb 232.600 escoltes i que any rere any és l'himne de celebració del Nou d'Octubre per a tots els xiquets i xiquetes valencians. Li segueixen en comboi “Que no pare la festa” de Dani Miquel i Les Feretes i “La Tarara” d'Els Bíters, una altra cançó que tots i totes sentim per Pasqua.

Les versions musicals de DJ Butoni, les últimes cançons a estrenar-se, també són tendència i han assolit milers d’escoltes, com ara La Colla Sessions #53, dedicada a la lluita contra l'assetjament escolar i que fa referència a l'èxit de Shakira i Bizarrap.

Dj Butoni | La Colla Sessions #53
Dj Butoni | La Colla Sessions #53

I els contes de Catacric i Catacrac, inspirats en les rondalles d'Enric Valor, i els capítols d'El Cau de les Feretes i d'Els Bíters també estan entre els continguts que més comboien en La Colla.

El canal de YouTube de La Colla comboia! Connecta-t'hi i canta, balla, aprén i passa-ho d'allò més bé sempre que vulgues amb els teus personatges favorits!

També et pot interessar

stats