Apunta-t'hi

Al juny tornen les festes de La Colla en Ruta!

Acaba el curs i volem acomiadar-lo en gran amb diversió per a tota la família! 

festes juny alcàsser
09 de juny 2022 - 10:30

El dissabte 11 i el diumenge 12 us esperem a Llíria i Sollana respectivament. Estaran els jocs tradicionals, els tallers habituals de pintacares i treballs manuals i la Banda de Les Feretes amb Dani Miquel! 

I el cap de setmana següent, la festa continua a Oliva i Alcàsser. El dissabte dia 18, a partir de les 10:15 h, a més dels tallers i els jocs tradicionals, actuaran La Banda de Les Feretes i Ramonets! 

I el diumenge 19 de juny, l'escenari d'Alcàsser s'omplirà amb les cançons de La Banda de Les Feretes. El recinte s'obrirà a les 11 h per a que tots i totes es comboien amb La Colla!

En totes aquestes festes hi haurà molts regals per a tots i totes, i un punt d'inscripció de La Colla per tal que animeu les vostres amistats a apuntar-s'hi i disfrutar de tots els avantatges que tenim per a l'estiu i les vacances. 

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i podreu accedir-hi fins a completar l'aforament dels espais on es fan. 

Ja sabeu, teniu quatre cites al juny per a divertir-vos grans i menuts amb La Colla en Ruta. Acosteu-vos i feu comboi amb La Colla!

També et pot interessar

stats