Apunta-t'hi

Laia i Pau visiten les fogueres infantils candidates als premis de La Colla

El jurat valora deu fogueres al llarg de tot el matí

Pont de Vilavella
20 de juny 2023 - 12:03

La primera visita ha sigut la de la foguera infantil de Pont de Vilavella. Després el recorregut ha continuat per les fogueres infantils d'Alfons el Savi, Hernán Cortés, Sèneca-Autobusos, Av. de Loring - Estació, Florida-Portatge, Polígon de Sant Blai, Sagrada Família, Les Carolines Altes i Sant Antoni Baix. En total, Laia i Pau, amb Bea Ponce, redactora de la delegació d'À Punt d'Alacant, han visitat les deu fogueres infantils candidates de la segona edició dels Premis La Colla a les Fogueres.

Jurat dels premis La Colla a les Fogueres de 2023
Jurat dels premis La Colla a les Fogueres de 2023

Els deu monuments opten a tres premis en metàl·lic de 2.000, 1.000 i 500 € per al primer, segons i tercer premi respectivament, més un estandard commemoratiu. Les tres fogueres guanyadores també participaran en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

Els premis La Colla a les Fogueres tenen com a objecte guardonar la foguera infantil que millor promou els drets i valors de la infantesa incorporats en la Carta de Valors d’À Punt Mèdia. El jurat també valora les escenes que facen referència a qualsevol dels continguts i/o presentadors i presentadores de la ràdio i/o televisió d’À Punt i l'originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats.

Laia i Pau ninots de la foguera infantil d'Avinguda Loring-Estació
Laia i Pau ninots de la foguera infantil d'Avinguda Loring-Estació

Aquesta vesprada coneixerem el veredicte del jurat de La Colla, al mateix temps que la resta de premis oficials de la Federació de Fogueres de Sant Joan. Podreu assabentar-vos també dels resultats a través del web de La Colla. Després, prepareu-vos per a votar i expressar el vostre veredicte, perquè demà començarà la votació popular a la foguera infantil favorita de La Colla a través del web d'À Punt.

El jurat dels premis La Colla a les Fogueres amb la comissió d'Alfons el Savi
El jurat dels premis La Colla a les Fogueres amb la comissió d'Alfons el Savi

Gràcies a totes les fogueres que han participat en els premis de La Colla a les Fogueres!

La Colla comboia en les Fogueres de Sant Joan d'Alacant!

També et pot interessar

stats