Apunta-t'hi

Martina Lloret Rocamora, la bellesa del foc infantil d'Alacant del 2024, saluda La Colla!

És de la foguera Sèneca-Autobusos i estudia 6é de primària al CEU Jesús María

Martina, bellesa infantil 2024
08 de maig 2024 - 12:23

Martina té onze anys i és aficionada al futbol i al voleibol; i li agrada llegir, ballar i pintar. La màxima representant dels xiquets i xiquetes alacantines en les Fogueres d'Alacant del 2024 és una veterana en la representació de la festa, perquè ja va ser dama infantil de la seua foguera els anys 2019, 2020 i 2021, i bellesa el 2023. 

Martina Lloret, bellesa del foc infantil d'Alacant del 2024
Martina Lloret, bellesa del foc infantil d'Alacant del 2024

Amb la seua elecció, Alacant va iniciar el compte arrere per a la seua festa més gran. Martina va desfilar amb la resta de candidates, vestides amb la mantellina i el típic vestit de nóvia alacantina, uns dels trets més diferenciadors de les Fogueres, a la plaça de bous el 12 d'abril; i va ser seleccionada com a bellesa del foc infantil del 2024. En aquest acte, també es van triar les sis dames d'honor que l’acompanyaran en les festes de Sant Joan. 

Martina Lloret, bellesa del foc infantil d'Alacant del 2024, amb les seues dames d'honor
Martina Lloret, bellesa del foc infantil d'Alacant del 2024, amb les seues dames d'honor

La companya en aquesta aventura i bellesa del foc de les Fogueres d'Alacant el 2024 és Alba Muñoz, de 26 anys. Les dos porten la festa en la sang des que van nàixer. Martina és filla de bellesa del foc i diu que a sa mare li encanten les Fogueres i des de ben xicoteta la va apuntar a una. 

La proclamació de les belleses del foc infantil serà divendres, 10 de maig, el mes de gener al Teatre Principal d’Alacant i es podrà veure en directe per À Punt. 

Xiquets i xiquetes, ja estan en marxa les Fogueres d'Alacant del 2024 i La Colla no se les perdrà perquè, com ja sabeu, La Colla comboia en les Fogueres de Sant Joan!

També et pot interessar

stats