Apunta-t'hi

? Participa en el concurs de guió inspirat en Berlanga!

Fins el 30 d'abril.

CONCURS GUIÓ BERLANGA
26 de gener 2022 - 13:36

Tens una idea? Vols gravar la teua pel·lícula? À Punt i Escola Valenciana convoquen un concurs de guió per a l’alumnat de Primària i ESO, en què poden participar tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Només cal tindre bones idees i ganes de fer cine.

Els guions han d’estar inspirats en la cinematografia de Luis García Berlanga, perquè l’objectiu de la convocatòria és acostar la figura i l’obra del director als més joves en l’any en què se’n commemora el naixement.

Per a ajudar a treballar en les aules la figura de Luis García Berlanga, s’han publicat dos guies didàctiques sobre el cineasta valencià, una per a Primària i una altra per a l’ESO. A més, també s’oferirà un manual sobre el treball del guió a l’aula. Estos materials es poden trobar en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i en el web d’Escola Valenciana.

Els guanyadors del concurs aprendran com filmar el seu curtmetratge i a preparar el rodatge en un taller de llenguatge audiovisual. Després, gravaran i postproduiran el curt que han escrit amb tècnics professionals.

Participa i podràs veure el teu guió convertit en curtmetratge i projectat en la Filmoteca de València i en À Punt Mèdia.

La data límit per a participar-hi és el 30 d’abril.

També et pot interessar

stats