Apunta-t'hi

Pau i Laia, jurat dels Premis La Colla a les Falles

Són 10 les falles infantils de València que opten als primers Premis La Colla a les Falles.

Laia i Pau saluden des de la falla infantil de Lepanto
01 de setembre 2021 - 10:29

Des de les 8 del matí, els nostres amics, acompanyats de la resta dels membres del jurat d’À Punt, estan visitant les deu falles infantils candidates a la primera edició dels Premis La Colla a les Falles. 

Entre els requisits, aquests monuments han de promoure els drets i els valors de la infantesa recollits en la Carta de valors d’À Punt Mèdia.

Laia i Pau a la falla infantil Arxiduc Carles - Músic Gomis de València
Laia i Pau a la falla infantil Arxiduc Carles - Músic Gomis de València

Les candidates opten a 3 premis en metàl·lic de 2.000, 1.000 i 500 euros més un estandard amb menció del Premi À Punt al monument faller amb millor crítica audiovisual. També veurem prompte aquestes comissions en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia. 

Laia i Pau van acompanyats en aquestes visites per altres cares conegudes d'À Punt, com ara Òscar Tramoyeres, Carme Juan i Ferran Gadea, els periodistes dels informatius Amparo Soriano i Frederic Ferri, el realitzador Joan Durà i Mònica Antequera del departament de Comunicació d'À Punt. Tots hauran de decidir quina falleta s'emporta els Premis La Colla a les Falles. 

Jurat dels Premis La Colla d'À Punt a les Falles Infantils de 2021 a la Falla Lepanto de València
Jurat dels Premis La Colla d'À Punt a les Falles Infantils de 2021 a la Falla Lepanto de València

13 comissions infantils es van interessar per aquests premis i deu han sigut les finalistes, que hui rebran la visita del jurat de La Colla. Són la falla de l’Avinguda de l’Oest, Velluters, AC, falla de Rojas Clemente, falla de l’Avinguda del Primat Reig - Sant Vicent de Paül, falla de la Plaça de la Reina, Pau i Sant Vicent, falla de Duc de Gaeta - Pobla de Farnals, falla del Pintor Salvador Abril - Peris i Valero - Dr. Sumsi, El Quaranta-huit - falla de l’Avinguda del Regne de València - Duc de Calàbria, falla de Lepant - Joan d’Àustria, falla de Santa Maria Micaela - Martí l’Humà i falla de l’Arxiduc Carles - Músic Gomis. 

Aquesta vesprada sabrem qui s'enduu els preuats guardons que, sobretot, tenen la missió de compartir alegria i il·lusió entres els xiquets i les xiquetes. 

Premis La Colla d'À Punt a les Falles Infantils 2021
Premis La Colla d'À Punt a les Falles Infantils 2021

També et pot interessar

stats