Apunta-t'hi

Pau i Laia visiten les comissions candidates als Premis La Colla a les Falles

Són part del jurat que atorgarà els guardons a tres de les deu falles infantils que s'han presentat a la convocatòria.

Laia i Pau visiten les falles candidates als premis La Colla a les Falles
15 de març 2022 - 10:52

Des de les 8:30 h del matí, els presentadors de La Colla d'À Punt, acompanyats de la resta dels membres del jurat, estan visitant les deu falletes candidates a la segona edició dels Premis La Colla a les Falles. 

Entre els requisits, aquests monuments han de promoure els drets i els valors de la infantesa recollits en la Carta de valors d’À Punt Mèdia. Cada falla candidata conté una escena o ninot que fa referència a la televisió, ràdio, web o xarxes socials d'À Punt Mèdia i el jurat valorarà el contingut audiovisual, així com l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats. 

Laia i Pau amb Carla Pascual, jurat dels Premis La Colla a les Falles 2022
Laia i Pau amb Carla Pascual, jurat dels Premis La Colla a les Falles 2022

Les comissions opten a tres premis en metàl·lic de 2.000, 1.000 i 500 euros, més un estandard amb menció del Premi À Punt al monument faller amb millor crítica audiovisual. Aquestes falles també eixiran en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia. 

Laia i Pau van acompanyats en aquestes visites per l'actriu Carla Pascual, protagonista de la sèrie Després de tu; Andrés Gimeno, cap d'Innovació i Nous Formats i el realitzador Joan Durà. Tots hauran de decidir quina falleta s'emporta els Premis La Colla a les Falles. 

Jurat dels premis La Colla a les Falles 2022 amb la fallera major i el president infantils d'Arxiduc Carles - Músic Gomis
Jurat dels premis La Colla a les Falles 2022 amb la fallera major i el president infantils d'Arxiduc Carles - Músic Gomis

Onze comissions infantils es van interessar per aquests premis i deu han sigut les finalistes, que hui rebran la visita del jurat de La Colla. Són la falla Lepanto-En Joan d'Àustria, la falla Josep Maria Bayarri-Los Isidros, la falla Arxiduc Carles-Músic Gomis, la falla Cuba-Puerto Rico, la falla Plaça de la Reina-Pau-Sant Vicent (Tio Pep), la falla Regne de València-Duc de Calàbria, la falla Duc de Gaeta-La Pobla de Farnals, la falla Gayano Lluch, la falla Andreu Piles-Salvador Tuset i la falla Manuel Melià i Fuster-Carles Cortina (La Nova de Benicalap). 

Aquesta vesprada sabrem qui s'endú els preuats guardons en l'acte de lectura de premis de la Junta Central Fallera

Jurat de La Colla a les falles 2022 a la falla Cuba-Puerto Rico
Jurat de La Colla a les falles 2022 a la falla Cuba-Puerto Rico

A més a més, els premis de La Colla no acaben ací enguany. Tu també pots ser part del jurat, com Laia i Pau, dels premis de les falles de 2022! 

A partir de demà, a les 10:00 h, vota la teua falla favorita entre les candidates presentades als premis La Colla a les Falles, a través del web d'À Punt

S'activarà un qüestionari i es podran veure les participants a través d'una galeria d'imatges. La falla guanyadora s'emportarà el premi del públic, valorat en 1.000 euros. Tens de temps fins al 18 de març a les 10:00 h. 

La Colla vol compartir l'alegria i la il·lusió de la festa de les Falles entre els xiquets i les xiquetes amb aquests premis. Ja ho saps: La Colla comboia en falles! 

També et pot interessar

stats