Apunta-t'hi

Paula Nieto, la nova fallera major infantil de València de 2023, saluda La Colla!

Té 11 anys i és de la Comissió Azcárraga - Ferran el Catòlic

Paula Nieto, fallera major infantil de València 2023
19 d'octubre 2022 - 12:07

Paula es va convertir en la màxima representant dels xiquets i les xiquetes valencians a les Falles de 2023 ahir, quan va rebre la telefonada de l'alcalde de València, Joan Ribó. 

Hui ha visitat À Punt acompanyada de la seua companya en aquesta aventura i fallera major de València 2023, Laura Mengó. Ací ha confessat que espera amb moltes ganes la Crida, i ha volgut saludar La Colla i convidar tots i totes a disfrutar les pròximes falles. 

Paula Nieto, fallera major infantil de València 2023 de fallera
Paula Nieto, fallera major infantil de València 2023 de fallera

Paula estudia 6é de primària en Escuelas San José - Jesuitas Valencia i és fallera des que va nàixer. 

Li encanta participar en les presentacions ballant i interpretant a l'escenari, i practica fit kid des dels cinc anys, una especialitat de ball esportiu, que combina dansa amb exercicis gimnàstics. Entre les seues aficions també estan el dibuix i la cal·ligrafia.

El seu acte preferit és la Cremà perquè, encara que és una nit un poc trista, al mateix temps està plena de noves il·lusions. De fet, li encanta quan tota la comissió infantil canta en rogle al voltant de la falla. 

Xiquets i xiquetes falleres, ja estan en marxa les Falles del 2023 i La Colla no se les perdrà perquè, com ja sabeu, La Colla comboia!

També et pot interessar

stats