Apunta-t'hi

Us presentem Salma, la membre 15.000 de La Colla

Té deu anys i viu a Xàbia

Salma amb Laia i Pau
Salma amb Laia i Pau a la festa de La Colla en Ruta de Xàtiva
28 de novembre 2022 - 13:31

La Colla està d'enhorabona perquè hem arribat a ser més de 15.000 amics i amigues!

La xiqueta afortunada amb el carnet número 15.000 és Salma Addaoudi Ahtaoutaou, de deu anys i estudiant del CEIP Mediterrània de Xàbia.

Salma amb el carnet 15.000 de La Colla
Salma amb el carnet 15.000 de La Colla

Salma no va voler perdre's la festa de La Colla en Ruta celebrada a Xàtiva aquest dissabte. La membre número 15.000 de La Colla va assistir amb sa mare i va rebre de mans de Laia i Pau, el carnet que li permet gaudir de tots els avantatges de La Colla, un cartell que recorda que és el membre número 15.000 i un regal de benvinguda especial: una motxilla plena de retoladors, pintures, estoig, llibreta, agenda escolar..., per a poder dibuixar i pintar els seus personatges favorits.

Salma obri el regal de La Colla amb sa mare
Salma obri el regal de La Colla amb sa mare

La nostra homenatjada va gaudir molt de la festa, i sobretot va ballar amb la música de La Banda de Les Feretes i Dani Miquel amb els Ma me mi mo músics.

Ambient a la festa de Xàtiva
Ambient a la festa de Xàtiva

Salma es va apuntar a La Colla durant la gravació del reportatge de La Colla Challenge a la seua escola. Va participar en el repte #CarreraEnCarretóChallenge i s'ho va passar pipa amb els seus companys. Si vols veure-la en acció, mira ací. En aquesta ocasió, també va ser protagonista dels informatius d'À Punt 👇.

En La Colla estem molt contents perquè sumem amics i amigues dia rere dia. Si no eres de La Colla o coneixes algú que encara no s'hi ha apuntat, conta-li com és de fàcil formar part del grup més divertit de la televisió. Només cal fer clic ací o aprofitar una de les nostres festes o gravacions per a inscriure't.

Comboia't amb La Colla!!

També et pot interessar

stats