Apunta-t'hi

La primera edició de FesTalent ja té guanyadors!

La gran final del primer festival digital de La Colla s’ha pogut veure en directe a través dels canals de Twich i YouTube d’À Punt.

FesTalent Final
Els finalistes amb Cabrafotuda en la gala final de FesTalent
14 de desembre 2023 - 13:26

Cabrafotuda, padrí de L’Squad, ha presentat aquest esdeveniment digital, que ha convocat vora mil usuaris davant de la pantalla, per a descobrir qui dels deu finalistes s’emportava els premis d’aquesta primera edició del Talent Show valencià.

El creador de continguts Cabrafotuda en la final de FesTalent
El creador de continguts Cabrafotuda en la final de FesTalent

Alba Castelló, Àrtur Martínez, de La Fúmiga i el El Piset, i Pepa Cases han sigut els encarregats de prendre la difícil decisió i han decidit repartir el gran premi entre Llibert Espuny i Els Estrellats, que gràcies a aquesta proclamació, tindran l’oportunitat d’actuar en directe al Palau de la Música de València el 3 de gener en el festival Feretes i Cançonetes, on participa La Colla.

El jurat de la final de FesTalent
El jurat de la final de FesTalent

Llibert, de tretze anys, ve de Benicarló i ha presentat Ull-performance, una aposta transgressora que genera un ambient artístic i discotequer i que no deixa ningú indiferent. Per la seua banda, Els Estrellats són un grup roquer de xiquets i xiquetes d’entre deu i onze anys, que venen de Canet d’en Berenguer, al Camp de Morvedre, i componen les seues pròpies cançons amb música i lletres pròpies.

El jurat ha valorat l’originalitat i la capacitat de creació pròpia dels guanyadors i guanyadores a l’hora de prendre la decisió de lliurar aquest premi, compartit entre Llibert Espuny i Els Estrellats.

Llibert Espuny i 'Els Estrellats' en la final de FesTalent
Llibert Espuny i 'Els Estrellats' en la final de FesTalent

A més de la proclamació dels guanyadors i guanyadores, FesTalent també ha premiat Daniela Llobell, la més menuda dels finalistes, i la seua interpretació d’All I want, d’Olivia Rodrigo, i el grup de ball Tiger Nuts i la seua coreografia de la cançó We on, de Gavlyn & DJ Hoppa, amb el Premi Butoni. Gràcies a aquest guardó, participaran en el videoclip especial de Nadal que està preparant La Colla amb la fereta més gamberra, que ara és un exitós DJ.

Tiger Nuts i Daniela Llobell a la gala de la final de FesTalent
Tiger Nuts i Daniela Llobell a la gala de la final de FesTalent

Després de lliurar els premis, el jurat ha donat una sorpresa que han celebrat els i les finalistes, i és que han proposat a la direcció de FesTalent que tots actuen al festival Feretes i Cançonetes, no sols els guanyadors. La direcció ha acceptat la proposta i aleshores, totes i tots els artistes pujaran a l’escenari del Palau de la Música el pròxim 3 de gener.

Marina i Esteve, capitans dels dos equips de FesTalent
Marina i Esteve, capitans dels dos equips de FesTalent

Aquesta gala posa fi al procés que, durant tres mesos, hem seguit a través de les xarxes i el web de La Colla. En aquest temps hem pogut ser testimonis de com evolucionaven els deu finalistes de FesTalent, dividits en dos equips apadrinats per Esteve Tortosa, del grup Auxili, i Marina Bolea, de Maluks. Els dos músics han acompanyat durant el procés de preparació i els assajos els joves artistes, triats d’entre més de cent candidats, fins a la gravació dels videoclips, que estan disponibles en el web de La Colla.

També et pot interessar

stats