Apunta-t'hi

Rematem la gira primaveral de La Colla!

Dissabte a la Fira del Llibre de València i diumenge a les Trobades de Sant Joan d'Alacant

Cartell festes 29-30 abril
26 d'abril 2023 - 13:14

Aquest cap de setmana, La Colla se suma a dues celebracions importants per a tancar la gira d'abril del 2023. 

Dissabte ens n'anem a la Fira del Llibre de València! Des del 27 d'abril està instal·lada als jardins de Vivers i La Colla no vol desaprofitar l'oportunitat de llegir i disfrutar amb aquest gran esdeveniment. 

A les 12 h, animarem l'ambient i farem ballar i cantar a tots els que hi acudeixen amb els concerts de La Banda de Les Feretes i de Dani Miquel. Entre els èxits que sonaran, estarà l'última cançó de DJ Butoni, "Floretes". 

Laia i Pau també vindran a aquesta festa i faran un reportatge que després podreu veure en el web de La Colla i en la televisió d'À Punt. Potser també vosaltres us ho passareu superbé.

Disfruteu de la festa i llegiu! Si vols alguna idea, mira en el Punt de Llibre de La Colla, on els presentadors d'À Punt recomanen lectures en valencià per a totes les edats. 

Diumenge viatgem a l'Alacantí per a tancar en gran, a Sant Joan d'Alacant, les Trobades d'Escola Valenciana

Des de les 11 h, grans i menuts disfrutaran de La Colla en Ruta al CEIP Lo Romero.  

Hem preparat tallers per a pintar, la ludoteca amb jocs tradicionals, els punts de lectura, els desafiaments i els regals de marxandatge. I per descomptat no faltarà la música en directe de Dani Miquel i La Banda de Les Feretes, amb els seus èxits per a cantar i ballar amb ells. Tot està a punt perquè grans i menuts s'ho passen ben rebé amb La Colla!  

Laia i Pau també vindran a divertir-se ací! Aprofiteu per a conéixer-los i xarrar amb ells. Fins i tot podeu fer-vos una foto! 

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes fins a completar l'aforament, i que sempre trobareu allí un punt d’inscripció a La Colla d’À Punt. Si teniu amiguets, amiguetes, cosins, cosines... que encara no s'hi han apuntat, comboieu-los amb La Colla! 

També et pot interessar

stats