Apunta-t'hi

Torna la gira de La Colla!

Cinc festes i molta diversió comandades per Laia i Pau

Gira Abril 2023
05 d'abril 2023 - 12:30

La Colla en Ruta agafa carretera i manta per a recórrer la Comunitat Valenciana i portar l'entreteniment més divertit en valencià a totes les xiquetes i xiquets valencians.

Vam començar el passat dissabte amb una doble festa a la Jana i Ontinyent, on vam acompanyar les Trobades d'Escola Valenciana i vam passar un dia espectacular jugant, fent tallers, pintant-vos les cares i amb molts regals. A més, les amistats que no són de La Colla, van tindre l'oportunitat d'apuntar-s'hi.

Ens ha agradat tant aquesta festa que ens hem apuntat a més trobades: la del dia 22 d'abril a Ròtova i la del 30 a Sant Joan d'Alacant. En la festa de Ròtova tindrem l'actuació de La Banda de Les Feretes, que també vindran a la de Sant Joan d'Alacant, a què també s'ha apuntat Dani Miquel. No hi podeu faltar!

A banda de les trobades, la gira de La Colla en Ruta, amb els concerts de La Banda de les Feretes i de Dani Miquel, passa per la Fira del Llibre de València, Tavernes de la Valldigna i Albal. En totes, podreu conéixer Laia i Pau, els presentadors de La Colla d'À Punt, que no han volgut perdre's aquestes celebracions.

Recordeu que totes les festes de La Colla són gratuïtes i podreu accedir-hi fins a completar l'aforament dels espais on es fan.

Consulteu les dates en la imatge principal de la notícia. Us anirem informant i donant-vos més detalls a mesura que s'acoste cada una. 

Apunteu-vos les cites en les vostres agendes i no oblideu que La Colla comboia! 

També et pot interessar

stats